Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Min brors flickvän


När den ensamstående pappan Dan Ashburn träffar släkten stöter han oväntat på sin drömkvinna, som samtidigt råkar vara hans brors flickvän. Dan upptäcker snart att det är väldigt svårt att följa sina egna råd, även när man alltid har svar på allting.


Originaltitel Dan in Real Life
Regissör Peter Hedges
Manus Peter Hedges, Pierce Gardner
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook, Alison Pill, Britt Robertson, Marlene Lawston, Dianne Wiest, John Mahoney, Norbert Leo Butz, Amy Ryan, Jessica Hecht, Frank Wood, Emily Blunt, Matthew Morrison, Felipe Dieppa, CJ Adams, Henry Priest Miller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3416
Filmnummer 56022

Recensioner

Skapad 2019-10-27 av
Änklingen Dan Evans (Steve Carrell), vars tillvaro består av författandet av en rådgivningsspalt och att uppfostra sina tre döttrar, tar med sig familjen på släktträff hos föräldrarna. Under...   Läs mer »

Kommentarer


eandersson
2022-11-02
Kunde gärna fått vara 15-30 minuter längre. Ett bättre/utförligare "redemption arc" av något slag kanske. Ganska förutsägbar rent allmänt, men det är ju inget ovanligt för romcom-genren. Jag var underhållen och hade rekommenderat filmen för folk som gillar genren.
Albion
2022-05-02
Det här är urtypen av romcoms som vrider till huvudet på mig och hur jag än försöker resonera logiskt så slutar detta med att jag ger upp och erkänner att den får mig på galet trivsamt humör. Och jag misstänker att orsaken är Juliette Binoche, som så många gånger förr. Detta är förutom en rolig och varm (supervarm till och med) film där storfamiljelivet presenteras från sin finaste sida utan att kännas amerikanskt tillgjort. Dessutom skön musik signerad norrmannen Sondre Lerche. Finns det någon betygssiffra som passar en sådan här upplevelse? Ja, och den heter 5
BarryHero
2022-02-02
Carell spelar sin vanliga lite bortkomna roll i en komedi som har ett par roliga inslag och ett ganska bra soundtrack. I slutändan är dock detta lite av en lättbortglömd bagatell.
yrkeschaufföre
2019-01-27
Jag såg om den och tänkte att jag gillat den senast jag såg den men jag måste höja till en fyra för att den är så sympatisk och skön.
ouimadame
2017-01-04
Bättre än väntat
mammene
2015-12-27
En lagom familjekomedi att se så här i juletid, kanske inte så mycket att säga om den egentligen, men den fungerar som underhållning och då har den fyllt sitt syfte.
StureStenhög
2015-12-26
Det vore fel att påstå att det är något speciellt det här, men det är ändå en trevlig och småkul film som mestadels lyckas undvika att dra saker för långt. Steve Carell och Juliette Binoche fungerar båda bra i sina roller, och trots att det finns någon enstaka scen som jag hade klarat mig bättre utan, så är det inget här som jag stör mig överdrivet mycket på. Då räcker det till en svag trea, som oambitiös romantisk komedi fungerar den helt enkelt
idaho1981
2015-11-06
Nej, men vad är detta. Det börjar rätt lovande, men sen faller det fullständigt pladask och hamnar till slut farligt nära 1:an. Detta trots att Binoche är med och flera av de andra har också gjort bra rolltolkningar tidigare. Här är det manuset som förstör och den fruktansvärt helylliga familjen, finns inget som känns naturligt med detta.
Razzel
2015-09-26
Klart underskattad!
AsianDawn
2015-04-08
Pendlar mellan hemsk och smårolig. Mest hemsk.
Visa äldre kommentarer »