Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Minari


En koreansk familj flyttar till Arkansas för att starta en farm på 1980-talet.


Originaltitel Minari
Regissör Lee Isaac Chung
Manus Lee Isaac Chung
Genre Drama, 2020-talet
Skådespelare Steven Yeun, Yeri Han, Youn Yuh-jung, Alan S Kim, Noel Cho, Will Patton, Darryl Cox, Esther Moon, Ben Hall, Eric Starkey, Jacob M Wade, James Carroll, Jenny Phagan, Tina Parker, Chloe Lee, Scott Haze
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 187
Filmnummer 139352

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2023-03-13
Helt OK sorgset drama som blir lite väl uppenbar och egentligen kan sammanfattas såhär. Problem uppstår för familjen, familjen löser problemet, nytt problem uppstår och familjen löser problemet. Sen går det i loop fem gånger. Däremot är det fint foto, miljöer och skådespeleri (uppskattade speciellt Yuh-Jung Youn som mormodern både som karaktär och skådespelerska, fick lite förnimmelse av Alan Arkin i Little Miss Sunshine).
Rune2000
2022-11-21
Jag hade, till en början, svårt att komma in i denna filmens värld och förstå situationen som familjen utsätter sig för. Så småningom började jag att uppskatta de små ögonblicken och den enkla stilen i både manuset och regin. Sevärd film med en annorlunda historia som ändå känns bekant.
Albion
2022-05-09
En varm film om livets mödor. Känns möjligen lite väl överdramatisk till slut. Många pratar om mormodern och visst det var en frisk karaktär men lillgrabben får all min credit här. Fick mig att tänka tillbaka när mina pojkar var i hans ålder. Jag gillade denna film och då belönas den med en 4;a i betyg.
fridenpaden
2022-01-22
Okej men inget mästerverk. Tror att Oscars-nördarna försökte hitta en ny Parasit men ibland är en film bara en film. Helt okej. Lätt att glömma bort.
dr_Robert
2021-07-15
Trevlig film med tjusiga bilder och gott skådespeleri. Men historien är tunn med tre n och den avslutande sens moralen direkt tvivelaktig (och oavsiktlig?). Efter hypen är jag lite besviken. Det blir en trea i betyg och den är inte direkt stark heller.
karlmats
2021-07-03
Socialrealism som aldrig riktigt lyfter. Jag känner inte att jag får nån riktig kontext till vad som händer och jag bryr mig heller inte speciellt mycket om nån av karaktärerna. Mormorn ska väl vara nån form av comic relief men att hon vinner en Oscar känns ganska obegripligt. Jag inser att jag är i minoritet, men för mig kan det inte bli nåt annat än 2a.
Barneyk
2021-04-09
Svårt att sätta fingret på vad som är så bra med den här. Den känns fin och mormorn är verkligen en fantastisk karaktär! Alla karaktärer känns levande och på riktigt och tidsandan och viljan att bygga något mer och kärlek och familj och så mycket annat känns liksom på riktigt. Allting byggs upp och funkar till att förstärka detaljerna. En stabilstark fyra!
Ful_fisk
2021-04-06
Stillsamt och fint. Ingen mästerlig film, men engagerande nog att plocka hem en fyra.
HerrNenne
2021-03-28
Poänglöst.
PeterTheW
2021-03-20
Så jäkla underbar! Slow burner rakt igenom men karaktärerna, skådespeleriet och dialogen. Love it!
Visa äldre kommentarer »