Mindhorn

När en galen mördare kontaktar polisen och kräver att få tala med en tv-polis från en 80-talsserie tvingas den avdankade skådespelaren spela sitt livs roll.
Originaltitel | Mindhorn |
Regissör | Sean Foley |
Manus | Julian Barratt, Simon Farnaby |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Julian Barratt, Andrea Riseborough, Essie Davis, Steve Coogan, Russell Tovey, Simon Farnaby, Richard McCabe, David Schofield, Nicholas Farrell, Jessica Barden, Robin Morrissey, Harriet Walter, Simon Callow, Jordan Long, Kenneth Branagh |
Rätt så rolig film (långtifrån lika tramsig som den skiten Carrey och Sandler besudlar mänskligheten med). Bjuder på ett fåtal skratt men desto fler leenden. Humorn drar lite åt Trey Parker (fast städat och brittiskt). Funkar definitivt att döda en söndagsförmiddag med. (7/15)
Det 100tonvalspäck skrev...
Absolut småkul och smått underhållande filmen igenom, ganska bra historia och Barratt gör karaktären väldigt väldigt bra. Men det håller ju inte någon högre nivå filmen igenom. Men ganska stark tvåa, funkar absolut!
Julian Barrat (Mighty Boosh) är fantastisk som alltid, men humorn är rätt tunn.
Jag finner det fascinerande att man kan göra en film som är så rolig, tokrolig, med ett sådant emotionellt djup. Drabbande på ett känslomässigt plan samtidigt som den bjuder till skrattfest.
Visst är det trams rakt igenom, men med det i åtanke så var det faktiskt bättre än jag hade trott, med fler skratt än väntat i ett antal rätt roliga scener. Lite oväntat att Ridley Scott dök upp eftertexterna som medproducent.
Asskön komedi
Hygglig underhållning men fånerierna hade kunnat tonas ner lite.
Som de flesta av netflix egenproducerade filmer ger den en lätt avslagen eftersmak. Inte dåligt, bara lite oengagerande.
Guld, rakt igenom. Rekommenderas.