Mindhorn

När en galen mördare kontaktar polisen och kräver att få tala med en tv-polis från en 80-talsserie tvingas den avdankade skådespelaren spela sitt livs roll.

Originaltitel Mindhorn
Regissör Sean Foley
Manus Julian Barratt, Simon Farnaby
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Julian Barratt, Andrea Riseborough, Essie Davis, Steve Coogan, Russell Tovey, Simon Farnaby, Richard McCabe, David Schofield, Nicholas Farrell, Jessica Barden, Robin Morrissey, Harriet Walter, Simon Callow, Jordan Long, Kenneth Branagh

Gordyal
2018-06-02
Rätt så rolig film (långtifrån lika tramsig som den skiten Carrey och Sandler besudlar mänskligheten med). Bjuder på ett fåtal skratt men desto fler leenden. Humorn drar lite åt Trey Parker (fast städat och brittiskt). Funkar definitivt att döda en söndagsförmiddag med. (7/15)
bryngel
2018-04-23
Det 100tonvalspäck skrev...
Barneyk
2017-11-06
Absolut småkul och smått underhållande filmen igenom, ganska bra historia och Barratt gör karaktären väldigt väldigt bra. Men det håller ju inte någon högre nivå filmen igenom. Men ganska stark tvåa, funkar absolut!
HencePence
2017-09-03
Julian Barrat (Mighty Boosh) är fantastisk som alltid, men humorn är rätt tunn.
100tonvalspäck
2017-08-05
Jag finner det fascinerande att man kan göra en film som är så rolig, tokrolig, med ett sådant emotionellt djup. Drabbande på ett känslomässigt plan samtidigt som den bjuder till skrattfest.
Christofer
2017-08-03
Visst är det trams rakt igenom, men med det i åtanke så var det faktiskt bättre än jag hade trott, med fler skratt än väntat i ett antal rätt roliga scener. Lite oväntat att Ridley Scott dök upp eftertexterna som medproducent.
Bengt_a
2017-06-28
Asskön komedi
Murvel48
2017-06-04
Hygglig underhållning men fånerierna hade kunnat tonas ner lite.
Ramza
2017-05-14
Som de flesta av netflix egenproducerade filmer ger den en lätt avslagen eftersmak. Inte dåligt, bara lite oengagerande.
kolmodin
2017-05-12
Guld, rakt igenom. Rekommenderas.