Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Minotaur


För länge sedan under järnåldern vilar en mörk skugga över en enslig by. Över generationer har ungdomar från byn tagits från sina familjer för att offras till ett mythologiskt monster som lever under ett storslaget palats - Minotauren. Theo, vars älskade blivit offrad, är övertygad om att monstret inte är verkligt och att hon fortfarande lever som en slav i palatset och utarbetar en plan för att själv rövas bort för att offras..


Originaltitel Minotaur
Regissör Jonathan English
Manus Nick Green, Stephen McDool
Genre Skräck, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Tom Hardy, Michelle Van Der Water, Tony Todd, Lex Shrapnel, Jonathan Readwin, Rutger Hauer, Maimie McCoy, Lucy Brown, James Bradshaw, Fiona Maclaine, Claire Murphy, Ingrid Pitt, Ciaran Murtagh, Angela Furtado, Donata Janietz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 352
Filmnummer 41978

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


drsatan
2014-02-22
blir förvånad att ja ger den en tvåa men ja tycker den har bra saker.det är en B film.men samtidigt så funkar den för det mesta.det är en lågbudget fantasy film men man får ta va det är.svag tvåa.
Rixn
2013-04-21
För att vara en B-rulle är det ovanligt många saker som inte är helt värdelöst - relativt välarbetat och trovärdigt monster, miljöerna är inte så mycket "frigolitiska", skådespelarinsatserna är för det mesta bättre än vad man förväntar sig, men det stora problemet är att historien är extremt tunn och berättad utan djup och miljöerna är begränsade till en offersal och lite gångar i underjorden. Tyvärr drar avsaknaden av en spännande historia ned 3:an till en svag 2:a.
Podpolkovnik
2012-03-02
Mer än skräp... Börjar dåligt. Sen går det bara utför.
Floop
2012-01-29
Önskar att Lex Shrapnel hade fått en större roll...
Strange_
2011-12-29
Haha. Lite spännande, lite häftig men sinnes vilket uselt skådespeleri. Gör om, gör rätt!
Benisakura
2011-11-18
Tyckte ändå att den började okej men sen bar det av spikrakt nedåt.
molls
2011-10-30
Det här var ju bara konstigt. Och inte på ett positivt sätt.
Robkiller
2011-06-26
Den här var inge vidare... minotauren vill ha nya offer varje år och nu bestämmer sig en grupp för att slå tillbaka. Regin är ok, men usla effekter där man aldrig egentligen får se något och skådespelare som inte bidrar med mycket för att göra det här trovärdigt sänker den. Blir en del skrikande, en del blod och nån sidostory om att huvudprästens syster vill ha hjälp komma därifrån. Blir aldrig särskilt intressant och det är inte mycket att se.
Djason
2011-06-23
Har absolut sett sämre filmer med ungefär samma tema. Alltid kul också att se Tony Todd, han är en liten favorit efter Candyman. Trodde filmen skulle ha kassa effekter med ett värdelöst monster men så var det inte.
_General_
2010-12-20
De som betalat för filmen borde övervägt att strunta i att spela in den och istället bjuda alla potentiella tittare på en resa till Knossoslabyrinten på Kreta. Det hade varit en win-win-situation både ur ett ekonomiskt och ett bad-will-perspektiv. Skådespelarna hade ju dessutom sluppit denna plump i sitt CV, filmcrewet sluppit bo i tält på leriga åkrar och ljudteknikern hade inte förväxlat får med grisar.
Visa äldre kommentarer »