Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Miraklet vid St. Anna


Filmen utspelar sig i Italien 1944 under slutfasen av andra världskriget. Fyra svarta amerikanska soldater blir separerade från sin pluton, mitt i fiendeland, när en av dem riskerar livet för att rädda en italiensk pojke.


Originaltitel Miracle at St. Anna
Alternativ titel Miracolo a Sant'Anna
Regissör Spike Lee
Manus James McBride
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, Krig, 2000-tal
Skådespelare John Turturro, Derek Luke, Michael Ealy, Laz Alonso, Valentina Cervi, Joseph Gordon-Levitt, John Leguizamo, Pierfrancesco Favino, Kerry Washington, Robert John Burke, Omar Benson Miller, Matteo Sciabordi, Alexandra Maria Lara, D B Sweeney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 510
Filmnummer 65599

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raimo_1985
2018-11-20
En fågel viskade i mitt öra att Spike Lee någonstans ballade ur. Jag har ännu inte sett något som är ens i närheten av ett exempel, men nu vet jag, här är ju filmen! Det här måste vara en av de sämsta filmer jag sett i hela mitt liv. Icke trovärdigt, mycket lök fräst i smältost och en extremt irriterande unge som gräddbulle på potatismoset (som är fullt av smör). Mycket religiöst bullshit och dravel också. Varning för den här.
Rai
2018-03-07
Nja! Amerikanarna godheten själva!!!
lucius
2017-09-21
Kanske lite orättvist betyg då jag somnade efter 45 minuter, men å andra sidan kanske ett rättvist betyg eftersom jag somnade efter 45 minuter
Christiansen14
2016-05-13
Ambitiöst, för ambitiöst. Väldigt oklar story som kanske hade tjänat mer på att fokusera på det första som händer i filmen, som faktiskt är intressant. I övrigt tar jag gladeligen emot tips på hur man får tillbaka 2,5 timme av sitt liv.
ClintanTheKing
2014-01-17
Försöker verkligen bevisa något, vara storslagen, fängslande osv. Ärligt talat är den aldrig i närheten av ens okej. Det enda positiva var Joseph Gordon-Levitts scener (totalt 7-8 min) + att filmen var visuellt välgjord och hade fina miljöer.
Godamodern
2013-04-11
Det är konstigt att en krigsfilm kan beröra mig så, jag som så innerligt avskyr just den typen av film. Vad som ger den en fyra? Tja... känslan tror jag. Jaha, vilken känsla kan vän av ordning fråga sig. Känslan, jag kan inte säga mer än så.
Ola_Schubert
2012-10-07
Ingen dålig film, men den når inte riktigt fram till en fyra i betyg, men väl en mycket stark trea.
need_sleep
2012-02-12
En ovanlig krigsfilm, bra berättad men under vissa stunder lite tråkig. En stabil 3:a.
KillerPutte
2011-08-31
(rek.3) Förträffligt charmig krigsfilm, om nu krigsfilm kan vara charmig. Spike Lee har än en gång trollbundit mig, har idel fyror på sedda filmer av honom, härligt!
Valarn
2011-08-01
Skit. Miserabel dialog.
Visa äldre kommentarer »