Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Mirrors


Den före detta polisen Ben Carson försöker få ordning på sitt liv och skaffar ett jobb som säkerhetsvakt vid de förkolnade ruinerna av det en gång berömda varuhuset "Mayflower" i New York. Men snart börjar han se vidriga skräckbilder i den gamla byggnadens speglar och han måste börja gräva djupt i hemligheterna kring husets förflutna.


Originaltitel Mirrors
Alternativ titel Into the Mirror
Regissör Alexandre Aja
Manus Alexandre Aja, Grégory Levasseur
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Kiefer Sutherland, Paula Patton, Amy Smart, Mary Beth Peil, John Shrapnel, Jason Flemyng, Julian Glover, Josh Cole (I), Ezra Buzzington, Ioana Abur, Cameron Boyce, Erica Gluck, Tim Ahern, Aida Doina, Darren Kent, Roz McCutcheon, Adina Rapiteanu, Tudor Stroesc
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2916
Filmnummer 63134

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Ben Carson, en före detta polis och nykter alkoholist, skaffar sig ett jobb som nattvakt på ett nedbrunnet varuhus. Varuhuset blev utsatt för en mordbrand vilket kostade flera hundra människor li...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Lenkan
Mirrors är baserad på en koreansk film från 2003 som heter Into the Mirror. Mirrors är skriven och regisserad av Alexandre Aja som även gjorde remaken på The Hills Have Eyes. Det finns ett par k...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2017-12-11
Den är ju rätt bra....
Stygga-Vargen
2016-10-29
Väldigt spännande, oförutsägbar och faktiskt även ganska originell skräckis med väldigt bra skådespelare.
Tatty
2016-02-07
Okej och bra film. Lite spännande och läskig. Annars inte så läskig.
Engravadlax
2016-01-21
Badkarsscenen med Amy Smart var ganska sjysst. Resten sög. Hårt.
S_Griffon
2015-12-22
Blev ganska fånig ju längre in i filmen man kom. Grisig mer än läskig.
Zeylon
2015-12-12
Riktigt tung film faktiskt. Enligt filmtipset skulle jag ge den en tvåa men den var både mångbottnad och avancerad så det blir en fyra här.
Gordyal
2015-10-29
Man skulle kunna dela upp filmen i tre delar. Den första delen är en rätt så medioker B-skräckis - inte helt oläskig, men inte särskilt mycket att hänga i granen. Den andra delen luktar mer klyschig mystery/suspense - varken spännande eller originellt. Den tredje tredjedelen är kanon med bra tempo, bra intensitet, hög spänning och coola effekter. (9-/15)
RobinsTaste
2013-10-04
Längesedan jag såg den nu. Men så kass tycker jag inte den är. Bra story och läbbig atmosfär a lá Silent Hill. Inte perfa, men inte genomrutten heller.
silvertrain
2013-09-26
En av de bästa rysarna jag har sett! Väldigt intressant och läskigt! Va på bio och såg den också of då får man ju en ännu starkare skräckupplevelse! Tycker dock att det förstör en del att (spoilers) att allt som speglar ar farligt. De fick ju gömma sig för både vatten, fönster och allt som speglade. Hade varit bättre om de höll sig till att enbart speglarna var farliga. Men filmen är ändå värd en klockren fyra!
ptnssoffa
2013-07-03
Inte läskig, ingen bra story, ingen bra film.
Visa äldre kommentarer »