Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Miss Marple: Från Paddington


Två tåg kör sakta om varandra och miss Marples vän mrs McGillicuddy som befinner sig på det ena tåget ser hur en man stryper en kvinna. Mrs McGillicuddy larmar polisen men de kan inte hitta någon kropp och misstänker att mrs McGillicuddy drömt det hela. Miss Marple å sin sida är av en helt annan åsikt och hon tror att svaret på gåtan finns hos familjen som äger den stora herrgården i byn. Hon övertalar en ung vän att ta jobb som hushållerska på gården för att samla ledtrådar åt henne.


Originaltitel Marple: 4.50 from Paddington
Alternativ titel Marple: What Mrs. McGillicuddy Saw
Regissör Andy Wilson
Manus Stephen Churchett
Genre Mysterium, Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Geraldine McEwan, Griff Rhys Jones, David Warner, Niamh Cusack, Ben Daniels, Charlie Creed-Miles, Ciarán McMenamin, Pam Ferris, Michael Landes, John Hannah, Celia Imrie, Neve McIntosh, Rob Brydon, Pip Torrens
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 310
Filmnummer 43999

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Brouhaha
2009-07-17
Stör mig på att den här Marple sitter stilla på sin bak i hela filmen och sedan i slutet kan redogöra exakt för vem mördaren är, vad han gjorde, vad han hade på sig, vad han åt till frukost osv.. Och detta utan att ens resa sig från stolen under hela filmens gång.
The_monsterman
2008-04-30
Underhållande men inte fängslande.
kassfeldt88
2007-03-25
hon är ju som söt, den här miss marple, men nog är margaret rutherford (som spelar miss marple i ett par filmer från slutet av 60-talet) mycke bättre, lite mer lik miss marple från böckerna.
drowzie
2006-08-22
det är ju inte alls som i boken! dom LJUGER!!
Jexxie
2006-07-27
gillar dessa miss marple
zeta
2006-07-23
Jag älskar miss Marple! Många duktiga skådisar i de här nya filmatiseringarna, med. :)
Yubi
2006-07-18
Allvarligt, betygsättningen på den här filmen var mer än lovligt snäll... Jämfört med en del tidigare Agata Christie-inkarnationer tycker jag den här serien är synnerligen dålig på mer än ett sett. Den här filmen var trög teatralisk och oerhört stapplande vilket inte alls skulle behövas givet boken den bygger på. Nåväl, jag känner mig alltför vänlig för att skjuta ner den i etta-träsket, men en relativt svag tvåa...
Fija
2006-07-13
blir lite långdraget... tycker att de filmatiseringarna av Christiedeckare brukar vara det. Det som är mysigt i böckerna blir liksom segt på film. Men såklart bra ändå.
kus
2006-07-12
Christie kunde skapa spänning i sina böcker, filmerna blir dock inte lika bra. Denna var dock okej. Bra skådespelare.
Steinman
2006-07-12
Mysig film. Hade gärna fått reda på *hur* Miss Marple kom på det.
Visa äldre kommentarer »