Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Miss Potter


Miss Potter handlar om barnboksförfattaren Beatrix Potter. Hon var en modig och fritänkande kvinna som jobbade hårt mot dåtidens alla sedvänjor. Filmen berättar om hennes liv då hon gjorde succé som författare till den klassiska barnboken ?Sagan om Pelle Kanin?.


Originaltitel Miss Potter
Regissör Chris Noonan
Manus Richard Maltby Jr
Genre Drama, Romantik, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Renée Zellweger, Ewan McGregor, Emily Watson, Barbara Flynn, Bill Paterson, Matyelok Gibbs, Lloyd Owen, Anton Lesser, David Bamber, Phyllida Law, Patricia Kerrigan, Justin McDonald, Lynn Farleigh, John Woodvine, Jane How, Geoffrey Beevers, Lucy Boynton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1381
Filmnummer 45158

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2023-04-10
13 år sedan jag såg den, kan inte säga att jag kom ihåg så mycket. Men uppskattade den nog mer denna gång. Den är småtrevlig och det verkar som man följt barnboksförfattaren Beatrix Potters liv, kan tänka mig att man romantiserat upp det lite. Det framkom med all tydlighet vilken riklig fantasi hon hade och att det inte var så lätt för en kvinna att ta sig fram i mansvärlden, men det gick och det var inte bara männen som var motsträviga och inte alla män. Bra med lite balans. Visuellt är filmen otroligt vacker, som i en saga.
Rai
2021-08-12
Hel okej spelfilm. Klart se värd, men inget som håller sig kvar...
missdring
2015-08-18
Helt ok och mysig film. Händer inte så mycket, men värd att se tycker jag.
Krille80
2015-05-29
En film som vann över mig då den levererar massor av mys, charm, energi och underhållning. Renée Zellweger visar här både på sin kompetens och sin fina förmåga att spela brittiska karaktärer. Kul också att åter se Zellweger och McGregor i samma film igen. Klart en film som jag kan tänka mig att återvända till. 4-
ViolaIngeborg
2014-03-02
Satte först en 4:a men ändrade till 3:a. Således en väldigt stark 3:a. Väldigt mysig film som fick mig att fälla en tår. Men det är något som saknas, den griper inte helt tag i mig. Men jag blev otroligt imponerad av denna Beatrix Potter, vilken fantastisk kvinna!
Starlette
2014-01-26
Väldigt söt film med superba skådisar.
DeAdEnD
2014-01-15
Mysig film med fina omgivningar och en inspirerande historia. Man blir glad av att se filmen samtidigt som den stundtals är sorglig. En film som väcker känslor. Brukar dra mig från att ge filmer högsta betyg men detta var helt klart en film i min smak därav betyget. Rekomenderas starkt!
emsir
2013-11-15
Arrrggh! Den har ju sådan potential, men blir bara intetsägande, harmlös och disneyfierad. Känns som att man lagt på ett beige menlöshetsfilter. Men gillar animeringarna.
Dreamink
2013-10-18
En otroligt rar film, med förträffliga skådespelarprestationer och snygga effekter.
Jexxie
2012-03-27
Så fantastiskt fin....och den lyckades dessutom med att förvåna mig. Det är det få filmer som gör nu för tiden.
Visa äldre kommentarer »