Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Mission: Impossible


Ethan Hunt är en mycket betydelsefull person inom den hemliga amerikanska organisationen Impossible Mission Force (IMF). Uppgifter om CIA-agenternas identiteter, den så kallade NOC-listan, har stulits av en före detta rysk spion. Hunt får det svåra uppdraget att förhindra att informationen säljs på svarta marknaden. Men något går fel... Ethan blir anklagad för ett antal mord han inte begått och på flykt undan de riktiga mördarna måste han ta sig in i CIA:s mest bevakade dator. För att undkomma tvingas Hunt hela tiden vara steget före sina förföljare i sin jakt på sanningen.


Originaltitel Mission: Impossible
Regissör Brian De Palma
Manus David Koepp, Robert Towne
Genre Action, Thriller, Äventyr, 90-tal
Skådespelare Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Beart, Henry Czerny, Jean Reno, Ving Rhames, Kristin Scott Thomas, Vanessa Redgrave, Ingeborga Dapkunaite, Emilio Estevez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17440
Filmnummer 231

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2023-03-18
90-talets mest överhajpade action serie ihop med "Die Hard", Dock kom ju Die Hard ett par år tidigare så lättare att förlåta, men detta? Nja. Finns så mycket bättre grejer från samma period som är roligare, men det är kul att se Jon Voight.
Dream
2023-03-18
90-talets mest överhajpade action serie ihop med "Die Hard", Dock kom ju Die Hard ett par år tidigare så lättare att förlåta, men detta? Nja. Finns så mycket bättre grejer som är bättre från samma period, men det är kul att se Jon Voight.
Dream
2023-03-18
90-talets mest överhajpade action serie ihop med "Die Hard", Dock kom ju Die Hard ett par år tidigare så lättare att förlåta, men detta? Nja. Finns så mycket bättre grejer som är bättre från samma period, men det är kul att se Jon Voight.
Olof_Gronlund
2022-08-05
Den fungerar bättre än uppföljaren, då den har lite mer handling och dialog. Men den känns lite töntig på vissa punkter. Att man kan göra masker som ser ut exakt som vanliga personer, där ögonlocken följer med i blinkningar osv är starkt. Men välspelad, stark tvåa.
kanemura
2021-01-10
Underhållande men första halvan är lite för seriös för att jag ska tycka att de något otroliga slutscenerna passar in i filmen.
krank-mma
2018-08-19
Riktigt snygg och actionfylld rulle med mycket 90-talscharm. En ung Tom Cruise, videokassettband, gummimasker och hemliga dokument på diskett. En produkt av sin tid såklart, men fortfarande riktigt bra.
Rai
2018-02-14
Tom Cruise? Nej tack det får nog vara för min del!! riktigt dålig film!
Dele
2017-11-05
Jag har lite svårt för de här verklighetsfrånvända och grabbiga kriminalfilmerna där själva kriminaliteten och brotten är huvudgrejen med filmen i sig. Här är det, förutom att vara ointressant dessutom ganska rörigt och inte särskilt spännande.
Bumbi78
2017-07-18
Första och konstigt nog i mitt tycke den sämsta i serien. De Palma med sina gärna Hitchcock-influerade thrillers var knappast rätt regissör för ett modernt spionäventyr. Rörigt som bara den, men inte utan underhållningsvärde och bra actionscener.
cosinusfi
2017-07-02
Fortfarande helt ok rulle.
Visa äldre kommentarer »