Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Mission: Impossible 3


Ethan har slutat att åka på omöjliga uppdrag och ägnar sig istället åt sin blivande fru och åt att träna agenter. Men då Ethan får reda på att en av hans rekryter har hamnat i knipa i jakten på en sadistisk vapenhandlare samlar han återigen ihop teamat och beger sig iväg på en fritagningsexpedition.


Originaltitel Mission: Impossible III
Alternativ titel M:I-III, M:I 3
Regissör JJ Abrams
Manus Alex Kurtzman, Roberto Orci, JJ Abrams
Genre Action, Thriller, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Laurence Fishburne, Keri Russell, Maggie Q, Simon Pegg, Eddie Marsan, Bahar Soomekh, Jeff Chase, Carla Gallo, Aaron Paul
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10375
Filmnummer 42894

Recensioner

Skapad 2019-11-23 av Maskinisten
En grundregel för alla hemliga agenter är att aldrig skaffa sig någon livskamrat, det vet alla utom Carl Hamilton. Men då Ethan Hunt, återigen spelad av Tom Cruise, nu har slutat att åka på upp...   Läs mer »

Skapad 2019-11-04 av horvendile
Med gratisbiljetter att bränna och en kväll över hamnade jag på Mission: Impossible III. Redan i första stycket tror jag att jag, till glädje för den som inte ids läsa längre än så, skulle ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av connya
J.J Abrams och Tom Cruise är en spännande kombination. Jag vet personer som kan bojkotta filmer bara för att en skådespelare de \"inte tycker om\" är med. Speciellt när det handlar om \"riktiga...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av Pebosjan
Visst, den är mer lik originalserien från 60-talet. Visst, den är mer lik första filmen från 1996, än den andra filmen från 2000. Men vad är det positiva? Visserligen var serien underhållni...   Läs mer »

Kommentarer


amam
2020-01-16
Bättre än tvåan men det säger ju inget. Den här har Philip Seymor Hoffman som gör ett hyfsat jobb som skurken. Annars är det mest bara jaha.
krank-mma
2018-09-13
Detta är en film med en massa schyssta stunts och specialeffekter och actionscener, och så spelar Philip Seymor Hoffman en riktigt läbbig och skitfarlig skurk och så hoppar Tom Cruise mellan hustak. Det finns något slags lös story som binder ihop actionscenerna också, men den är det ju ingen som bryr sig om.
Rai
2018-02-14
Tom Cruise? Nej tack det får nog vara för min del!! riktigt dålig film!

2017-12-12
Vil ikke se skiten. Se serien fra 60-tallet i stedet.
picklessmulan
2017-01-28
Nja. Snarlik med 1 och 2an. Helt ok men inte riktigt min smak.
BrutusBeefcake
2016-11-29
Under filmens gång somnade jag flertalet gånger, men detta var en så stor klyscha att jag inte hade några problem att följa med trots att jag kanske missade ca 30 % av filmen. Sedan var actionscenerna på tok för over the top för mig, t.om John Woo's var bättre än det här. (4+/15)
Stygga-Vargen
2016-10-23
Den i särklass bästa Mission: Impossible-filmen!

2015-08-13
Spännande, hisnande och smattrande. En kanonrulle, inget snack om den saken.
Darn
2015-08-11
Kände att filmens behållning låg i det lite mer råare tilltalet och det krispiga analogaktiga fotot. I övrigt var det inte mycket annorlunda än det mesta tråkiga jag sett inom ramarna för habila rökare till filmer. Samtidigt vill den ju någonting. Kanske är det den känslan som gör att jag inte förmår mig att ge den lägre än ett medelbetyg? Även fast jag skulle vilja.
myslas
2015-08-09
Till största delen en enda stor gäspning till actionfilm. Det finns väldigt få saker som överraskar, allt är mest pang pang pang BOOM. Jag behöver mer finess för att jag ska hålla uppmärksamheten uppe och här börjar jag kolla på klockan halvvägs in i filmen för att se om den inte är slut snart. Hoffman är den som räddar filmen från lägsta betyg.
Visa äldre kommentarer »