Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Mission to Mars


Under en expedition till Mars försvinner en grupp astronauter under mystiska omständigheter. En räddningsgrupp skickas iväg för att leta efter den förlorade besättningen, men hittar bara en ensam överlevande. I sina försök att hitta en förklaring till försvinnandet, upptäcker man något lika skrämmande som fascinerande.


Originaltitel Mission to Mars
Regissör Brian De Palma
Manus Jim Thomas, John Thomas, Graham Yost, Lowell Cannon
Genre Drama, Action, Thriller, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Gary Sinise, Tim Robbins, Don Cheadle, Connie Nielsen, Jerry O'Connell, Peter Outerbridge, Kavan Smith, Jill Teed, Elise Neal, Kim Delaney, Armin Mueller-Stahl
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5535
Filmnummer 169

Recensioner

Skapad 2019-11-29 av MfAP
Någonting håller på att ske med det berömda \"ansiktet\" på Mars yta. Samtidigt förlorar man kontakten med en grupp om fyra astronauter som bedriver forskning på planeten, och en ny expedition ...   Läs mer »

Skapad 2004-05-20 av Anonym
Handlar om en nybyggarresa till mars år 2020. Därefter följar otur, missöden, tragedier och en del mystiska upptäckter. I denna film förvandlas rymdturer till något som händer varje dag och bl...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-06-12
Den här filmen är så fruktansvärd tråkig!!!
wiberga
2016-05-03
Hela första delen av filmen kändes ganska B, fortfarande spännande men inte direkt realistiskt. Men sista halvtimmen var riktigt bra och därför får det bli en trea.
emilstjernholm
2016-03-11
Rakt igenom spännande. Visserligen var det fruktansvärd CGI i slutet men bra mycket bättre än The Martian från häromåret.
jonassjohnson
2016-02-21
I ert vetlösa hat.
Robkiller
2015-10-04
Helt ok sci-fi med fina miljöer på Mars. Blir lite seg emellanåt, men det gör inte så mycket om temat är intressant....
Reith
2015-06-27
Väldigt amerikansk. Mkt fokus på familj och buddies till hjältemusik och amerikanska flaggor. Gärna utdragna scener med närbilder på ansikten som försöker visa mycket känslor. Banal story med en design som känns gammal även för år 2000. Sojourner hade visat jordlingarna hur Mars såg ut redan 1997, medan denna film verkar återanvända scener från Total Recall. Och datorgrafiken håller knappast Jurrasic Park-klass. Känns låg-budget.
Fläskkäft
2015-01-26
En lite ojämn film på många plan inom filmskapandet. Storyn i sig känns lite serietidningsaktig där slutet verkligen känns sci-fi på det sätt man fantiserade som barn. Själva skådespelarinsatserna och manus känns stundtals sådär och stundtals ok. Det visuella imponerar i vissa scener medans i andra ser det väldigt fejk ut. Musiken är väldigt stämningsfull på vissa ställen och ganska udda på andra ställen. Förstår ni vad jag försöker säga?! Allt som allt landar den på en trea åt hållet svag.
Krille80
2014-11-29
När jag tänker Brian De Palma så tänker jag på respekt men jag kan inte förstå varför egentligen för senaste gången som De Palma gjorde något som verkligen satte ett spår så var det 1993 och filmen "Carlito's Way". Här lyckas han inte heller för detta är alldeles för osammanhängande och abstrakt för att man överhuvudtaget ska orka bry sig.
freedriik
2014-08-09
Sämsta film som jag sett på bio, so far. Vill minnas att politikerna hade planer att dra ned NASAs budget ganska rejält något år innan denna film hade premiär, och så dyker denna rulle upp där NASAs flagga vajar i varannan scen. Långsökt ... ? Slutklämmen var lika högtravande som filmen, typ: "You can not stop the search, it is human nature." Eller nåt sånt gulligt.
Dutch
2014-03-18
Lamt och tråkigt agerande och en ganska snäll och spännelselös story, med extremt tråkig musik.
Visa äldre kommentarer »