Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Mitt liv, mitt val 2


En inblick i lesbisk kärlek i Amerika under tre decennier. En äldre kvinna blir änka när hennes partner sedan över 50 år dör 1961. En feminist upptäcker 1972 att hon attraheras av en annan kvinna och ett annat par är angelägna att bli föräldrar 2000.


Originaltitel If These Walls Could Talk 2
Regissör Martha Coolidge, Jane Anderson, Anne Heche
Manus Jane Anderson, Sylvia Sichel, Alex Sichel, Anne Heche
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Sharon Stone, Chloë Sevigny, Ellen DeGeneres, Nia Long, Vanessa Redgrave, Natasha Lyonne, Michelle Williams, Heather McComb, Paul Giamatti, Elizabeth Perkins, Jenny O'Hara, Rashida Jones, Regina King, Kathy Najimy, Amy Carlson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 458
Filmnummer 6036

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Grillo
2012-06-20
Jo, de första två delarna var väldigt bra och den sista betydligt sämre med en massa opassande humor, som flera tidigare påpekat. Den drar tyvärr ner filmen lite och en trist not att avsluta på.
cameo
2012-03-09
Stark trea. De två första delarna skildrar respektfullt både sorg och rädsla men också lycka och stolhet. Den tredje delen var bara pinsam, jag skämdes för både Ellens och Sharons skull. Chloë Sevigny in drag är en väldigt stor behållning.
T3TRiS
2011-09-01
Definitivt över förväntan. Sista delen kändes inte riktigt som att den passade in med de två andra men den första skulle helt klart fått en femma som fristående kortfilm. Överlag så blir det en fyra.
Argonaut
2011-08-30
Skulle vilja se en film på samma tema med Vin Diesel och Sylvester Stallone i huvudrollerna!
Caltha
2009-08-16
Mycket "Bullens brevfilm"-känsla, fast med kända skådisar och bättre budget. De tre historierna var inte särskilt övertygande som fiktion, bara som iscensatta scenarior som ska belysa olika problem i en upphottad historisk dokumentär. Ungefär som journalfilmen om lesbiskhet som visades i första delen, om än med bättre skådespeleri. Som dokumentär, inte som drama, kan jag rekommendera filmen som inblick i lesbisk (amerikansk) historia. Första delen var mest övertygande känslomässigt. I andra delen var Chloe Sevigny visserligen het i jeans och läder, men kändes precis så utklädd som hon påstod att femmen skulle se ut i hennes kläder. De kunde ha typecastat en butch, men det hade väl inte sett lika aptitligt ut för en heteropublik... Tredje delen kändes mest plastig sitcom.
Lesthi
2009-07-19
Jag vill veta mer om första delen! :O
KiXstacy
2009-06-23
Tre spännande och gripande historier. Där den andra är minst orginel, men fortfarande mycket intressant!
swYck
2009-06-11
Om vi bortser från den sista delen, som mest är småtöntig, är denna film i tre delar riktigt riktigt bra.
Ragnhildm
2009-02-27
Oj. Är jag ensam om att gilla tredje delen bäst? De andra delarna är treor men tredje delen är en femma. Kan se den om och om igen. Älskar samspelet mellan Ellen och Sharon och att den är rolig och allvarlig på samma gång.
GLO
2008-11-10
sådär. tråkig sista del.
Visa äldre kommentarer »