2.1
2.1
Mitt Super Ex
Matt upptäcker ett tag in i förhållandet att hans nya flickvän Jenny lever ett dubbelliv som den något motvilliga superhjältinnan G-girl. Men först när Matt gör slut får han uppleva hennes superkrafter på nära håll då hon använder dem på de mest kreativa sätt för att hämnas på honom.

Originaltitel | My Super Ex-Girlfriend |
Alternativ titel | Super Ex-Girlfriend, Super Ex, Super Ex Girlfriend, Mitt Super-Ex |
Regissör | Ivan Reitman |
Manus | Don Payne |
Genre | Komedi, Romantik, Science Fiction, 2000-tal |
Skådespelare | Luke Wilson, Uma Thurman, Anna Faris, Rainn Wilson, Eddie Izzard, Wanda Sykes, Mark Consuelos, Stelio Savante, Mike Iorio, Tara Thompson, Kevin Townley, Margaret Anne Florence, Lawrence Feeney |
Matt Saunders (Luke Wilson) lever en helt vanlig vardag i New York. Det har gått sex månader sedan han avslutade sitt förhållande med sin gamla flickvännen och trots tjat från sina vänner om at... Läs mer »
Vad skulle hända om du hade en flickvän som var superhjälte?
Konceptet är som upplagt för massor med intressanta scenarion och låga skämt som man kan skratta sig svettig åt.
Konstigt nog så... Läs mer »
Så fruktansvärd vidrig film. Jag mår illa när jag tänker på att sett denna smörja engång i tiden. URK!!!
Stängde av redan efter introt. Går inte att titta på sånt här!
Ujujuj. Först och främst, så är det ju klart att Luke Wilson är klart att föredra av Wilson-bröderna. Detta bekräftat ju bara återigen. Men, sedan, jisses vilken stinkarrulle det här blir efter ungefär halva filmen. Första halvan är helt okej, sedan, ja, sedan bara det spårar, och inte på det bra sättet. Det slutar väl någonstans runt 5,0 på SH-skalan och ett stort frågetecken.
Efter en kvart trodde jag det skulle bli ett bottennapp men filmen segar sig faktiskt upp till en svag trea. Det tar sig ordentligt efter att Luke gjort slut.
Det finns ju nåt i idén.. men filmen är ganska dålig alltså. Det faller ganska hårt på skurken, eller vad fan man ska kalla det.
Nja. Stör mig på Luke Wilson.
Jag vet inte, det var nånstans efter när dom gjorde slut som fick mej att sluta bry mej. Min intressent försvann där. Jag tror det beror på att dom försökte få in en god versus bad-kamp i filmen. Önska det vore en man som levde med sin flickvän eller frun istället. Kunde ha varit mer intressant där.
Jag hade stort hopp och väldigt höga förväntningar på denna film och inledningsscenen är riktigt kul. Därefter sitter man förundrad över hur en bra och kul manusidé som detta kunnat bli så här ointressant och till viss del tråkig. Det enda sevärda är Uma Thurman.
Galet rolig film.