nya casino utan svensk licens

3.5

Mohabbatein

Skoldrama med två av Asiens stösta stjärnor i huvudrollerna. Amintabh Bachchan, indisk films svar på Sean Connery, spelar en bitter, kärlekstrött professor i ständig konflikt med den unge, hoppfulle musikläraren Raj Aryam. Mittemellan dessa slits ett gäng ungdomar. Som en Döda poeters sällskap i sari.

Filminfo

Originaltitel Mohabbatein
Alternativ titel Love Stories
Regissör Aditya Chopra
Manus Aditya Chopra
Skådespelare Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai, Shahrukh Khan, Uday Chopra, Jimmy Shergill, Jugal Hansraj, Shamita Shetty, Kim Sharma, Preeti Jhangiani

ninaemilia
2010-09-13
Måste tillägga till infotexten att det är tre av Asiens största stjärnor med. Aishwarya Rai är ingen lite statist precis.
MinotaurKing
2010-07-20
Den förtjänar bättre betyd, dock finns inte nåt emellan eller halvor.
Shangri-La
2006-04-06
Jag har av någon anledning fått för mig att den här filmen hette Gurukul och letat förgäves överallt efter ett spår av den. En av de bollywood som satt spår och stannat kvar. Amitabh är lysande som rektor.
Shangri-La
2006-04-06
MrGosh, ja jag tror faktiskt man bör använda sina femmor till just sånt, så länge man varit geniunt underhållen...Så har jag poängsatt, och satt tvåor på riktigt bra filmer som jag inte orkar se igen eller något ens i närheten någonsin.
mrGosh
2003-10-22
Får man använda sina 5:or till filmer man älskar men som i normala referensramar skulle klassas som filmens motsvarighet till kassa pojkband? Äh jag sätter 2 och lägger den i favoriter...
BollywoodQueen
2003-03-18
Bra filmmusik gör att filmen förtjänar en 4:a. Sen så är ju Shahrukh Khan med i filmen =)