Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space

Det är Halloween... den enda kvällen på året som monster faktiskt får skrämmas. Ett UFO anländer till jorden och skapar kaos i lilla Modesto.

Originaltitel Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
Regissör Peter Ramsey
Manus Adam F Goldberg
Genre Kortfilm, Komedi, Animerad, Familjefilm, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Reese Witherspoon (röst), Seth Rogen (röst), Hugh Laurie (röst), Will Arnett (röst), Kiefer Sutherland (röst), Rainn Wilson (röst), Jeffrey Tambor (röst), Julie White (röst), Rich Dietl (röst), Walt Dohrn (röst)

Kortfilm
2014-03-24
Färgsprakande, men mer rörig än bra och rolig. Jag tyckte däremot om pumpaspråket. Stark tvåa.
TheHorrorfan
2013-09-14
Trots att den var så kort så utnyttjade de tiden som de hade väl. Rolig och fina animeringar.
smillans
2011-12-03
lite smårolig animerad kortis
nessnah
2010-01-12
3+ får den. :) lite bättre än vanligt halvdant tidsfördriv. men en fyra blir lite väl givmilt tycker jag. så en 3+ som sagt. synd att det bara var som en episod. skulle vilja ha en till lång film av det. monsters vs aliens 2. för det är ju bra liksom. skön animering, bra röster å bla bla. orkar inte försöka formulera en bra kommentar. :P
100tonvalspäck
2009-12-23
Väldigt rolig och med fantastisk stämning, var tvungen att se om den direkt efter att jag kollat på den!
benjamin
2009-11-13
tråkigt.
Christofer
2009-11-07
Nja, den här kändes ganska onödig. inte särskilt kul bortsett från de små pumporna. Krystade kommentarer från de flesta huvudkaraktärerna och mest löjligt överlag.
amam
2009-11-02
Jadå, det var en hyfsad Halloweenkortis. Svag trea.
Docklands
2009-11-01
Nja, var väl okej tidsfördriv.