Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Monte Walsh


Monte Walsh berättar historien om en cowboy som vägrar ge upp sin invanda livsstil – trots att hans sätt att leva snabbt håller på att försvinna. Även om frestelsen att slå sig till ro blir stor när han träffar och förälskar sig i Martine, så beslutar han sig för att fortsätta sitt liv på det sätt som han själv anser är bäst. En bitterljuv berättelse om vilda västerns sista dagar.


Originaltitel Monte Walsh
Regissör Simon Wincer
Genre Western, 2000-tal
Skådespelare Tom Selleck, Isabella Rossellini, George Eads, Robert Carradine, Barry Corbin, James Gammon, Rex Linn, John Michael Higgins, William Sanderson, Wallace Shawn, Joanna Miles
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 17242

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mytomspunnen
2008-02-22
tom selleck som cowboy, nej tack!
WillyV
2007-12-23
Den funkar, i samma stil som Open Range.
CinemaniaC
2006-12-27
Underbar stillsam western, gjord med stort hjärta. Tom Selleck leder en magnifik ensemble. Inget för dem som söker snabb action i MTV-tempo, detta är nog raka motsatsen; rekommenderas varmt.
bluevelvet
2006-11-02
Ett starkt westerndrama om en epok som är på väg mot ruinenes brant. En film om rädslan att förlora sin trygghet och stolthet, rädslan för att tappa greppet och inte hinna med i samhällets snabbt industrialiserade utveckling. Tom Selleck överraskar stort i detta westerndrama, likaså Isabella Rosselini som spelar flickvännen som med stort tålamod sitter väntandes på att Monte Walsh ska vakna upp och inse att det är dax att tänka om. Sen kan man ju inte låta bli att rodna när Isabella tindrar med sina vackra ögon som påminner henne så mycket om hennes mor (Ingrid Bergman). Det här är inget vanligt westernäventyr. Så dom som vill ha mer action i form av revolverdueller,saloonslagsmål och långa jakter till häst ska inte se denna film. Detta är som sagt mer ett historiskt drama om en historisk epok som håller på att gå i graven. Snälla Tom Selleck,gör fler filmer där du sitter upp i sadeln.
thaedra
2005-07-10
Småtrivsam
andersdino
2004-02-26
lite väl seg och dålig