3.7

Moonlight

Ett porträtt av en ung mans liv från barndomen till vuxen ålder. Chiron växer upp i ett tufft område utanför Miami och kämpar för att finna sin plats i världen.

NoWireHangers
2025-03-14
En del har klagat på filmens tempo och ja, den tar tid på sig att berätta en historia som inte är särskilt avancerad, men som engagerar och som skildrar många teman, att växa upp, utanförskap, att finna sin identitet, om förebilder (eller brist därpå), m.m. Hela skådespelarensembeln gör ett väldigt bra jobb, inte minst Ashton Sanders som spelar huvudpersonen som tonåring.
hedgehog
2022-04-21
Denna blir bättre varje gång jag ser den. Man kan nästan känna dem ljumma vindarnas bris vid månens närvaro. En vacker film som ger mig lugn. Se den!
Albion
2022-03-24
En ganska svag film utan vare sig någon engagerade handling eller nerv eller ja, utan vad du än önskar. Betyget blir en stark 2;a, 2+
KyLLo
2021-12-24
Tanken må vara god, men det är ganska amatörmässigt sett till utförande och insatser. Engagerar mig inte alls.
hsimpson
2021-09-30
Riktigt sömnpiller, detta. Kände inte att det fanns någonting som tog tag i mig, och orkade till slut inte se färdigt.
Hanness
2021-04-11
Bra, men blev oerhört besviken med tanke på den belönats med 3 Oscars(!).
2018-12-19
Fin film och absolut sevärd...
LillaBlåaMus
2018-10-20
Jag gillade slutet.
Robkiller
2018-02-11
Helt meningslöst och totalt ointressant.
pzun
2018-01-27
Vacker och hjärtskärande men som tidigare sagts , slutet är lite antiklimatiskt