Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Moontrap


Två astronauter träffar på ett mystiskt metallföremål i rymden. Föremålet visar sig ha förödande egenskaper för hela mänskligheten. Och på månen hittar man ett 14 000 år gammalt människoskelett...


Originaltitel Moontrap
Regissör Robert Dyke
Manus Tex Ragsdale
Genre Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Walter Koenig, Bruce Campbell, Leigh Lombardi, Robert Kurcz, John J Saunders
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 126
Filmnummer 10147

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Xtro
2017-11-23
Walter Koenig (Star Trek) med sina valpögon och Bruce Campbell (Evil Dead) med sitt skrävliga lättsinne utgör en sympatisk rymdutforskande duo som hittar en rugbyboll-liknande grunka och en 14,000 år gammal död astronaut i närheten av månen. naturligtvis börjar tingesten bete sig vid ett obevakat tillfälle. Detta är både en mördarrobot-thriller och ett tämligen oförutsägbart rymdäventyr med en förtjusande atmosfär. Bra musik och ljud. 4 av 5 mögelostar från Kalkonfilmskonnässören.
Robkiller
2017-09-22
Lågbudget 80-tals sci-fi med usla effekter. Har en del charm dock och att se Bruce Campbell jaga mördarrobotar på månen kan ju inte direkt vara fel...
Bumbi78
2017-07-22
Ett bedrövligt försök till sci-fi och skräck där de verkar haft stora problem att bestämma sig inriktningen. Visst finns det en gnutta charm i Moontrap, men tillsammans med en helkonstig klippning, en gravallvarlig Walter Koenig och stundtals sövande tempo blir inget bra.
Halofreak92swe
2015-04-22
Det hade kunnat bli mycket bättre med större budget. Modellerna var hyfsat bra men växlingen mellan modeller och riktiga mskor/objekt var väldigt fult gjord.
bytat
2014-05-03
älskar ju den här filmen.. sågs vid väldigt intrycksvänlig ålder som gav oförtjänt stora avtryck, inte i närheten av vad filmen egentligen borde gett upphov till.. och mycket riktigt, vid omtitt är det en sällan skådat härlig ostfest av dåliga effekter, kasst skådespel och budgetärt motiverade, katastrofala storyval.. (vill ändå lägga in en brasklapp för att här trots allt finns stoff för en riktigt ryslig film om självmoddande, mekaniska rymdvarelserobotar som inte bryr sig om vilket källmaterial de använder)
AsianDawn
2013-10-08
Mooncrap.
Afflicter
2012-09-21
Hade potential att vara tillräckligt dålig för att bli rolig, men tyvärr är det bara good old Bruce som är in on the joke. Walter Koenig tar det hela alltför seriöst och resten ser ut som om de vore på kaffepaus. Är det något man kan skratta åt är det miniatyrerna och de barnsliga månvarelserna.
shadesofjae
2011-12-01
Vill du se en av de sämsta filmerna någonsin - så dålig att det är underhållande - kolla då in den här. Det uppblåsbara tältet på månen är ren Ed Wood-nivå av c-film!
Bumbi78
2011-06-04
En del roliga och fullständigt ologiska grejer räddade den här skräprullen. Handlingen är verkligen inget att ha och ibland undrar man om de ens tänkt igenom manuset. Dock godkända effekter för denna typ av rulle.
stgurgel
2009-07-24
mycket söt film, lågmält tempo och charmiga skådisar
Visa äldre kommentarer »