Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Mord i sinnet - Bad Seed


En rad brutala mord leder Tony den ökände mördaren "Mack The Knife" på spåren. Problemet är att denne nu är rehabiliterad och läser som student i Tonys kriminologiklass på universitetet.


Originaltitel Wire in the Blood - Bad Seed
Regissör Alex Pillai
Manus Niall Leonard
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Robson Green, Hermione Norris, Mark Letheren, Emma Handy, Mark Penfold, Jo-Anne Stockham, Paul Hilton, Nicholas Sidi, Dean Andrews, Jethro Skinner, Alexander Newland
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 82
Filmnummer 69088

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

BROBJO
2011-12-07
Mycket bra som vanligt, som Ola_S skriver skriver stark trea, men jag kan inte hålla med om jämförwlsen med en svensk deckare, då hade det snarare varit en stark fyra.
MaraJade
2011-06-14
Ett bra avsnitt. Fallet var intressant och sidohandlingen med Carol passade bra in i handlingen. Slutdialogen inne på Carols kontor var charmig.
Ola_Schubert
2010-04-02
Ett mycket bra avsnitt. Utan tvekan en stark trea i betyg. Detta skall ses i jämförelse med andra avsnitt i serien. Jämfört med svenska deckare så är det snarare en svag fyra det är frågan om.
Arensberg
2009-12-13
så jävla synd att carol jordan börjar bli tony hills marionett!!! varför leder inte han alla utredningar ffs han löser ju endå alltid allt, fett irriterande, i början var ju jordan och hill ett bra radarpar och den sexuella spänningen kändes autentisk, detta suger lite nu alltså...