Mord i sömnen

Mitt i natten mördar Mark sin svärmor och skadar sin svärfar svårt innan han överlämnar sig till polisen. Han hävdar att han inte minns brottet utan att han begick det i sömnen. Även hans advokat och en sömnexpert hävdar att brottet begicks i sömnen. Marks fru Lauren hamnar i ett fruktansvärt dilemma när hon måste välja om hon ska tro på sin make.

Originaltitel The Sleepwalker Killing
Alternativ titel Crimes of Passion: Sleepwalker, From the Files of Unsolved Mysteries: The Sleepwalker Kill
Regissör John Cosgrove
Manus Lyle Slack
Genre Kriminalare, Drama, 90-tal
Skådespelare Hilary Swank, Jeffrey Nordling, Charles Esten

thunholm
2005-02-08
svullo --> det står att det är based on a true story i början så..jävligt ballt & läskigt..
horrorfan
2004-05-19
Jag tror det var den här filmen jag såg på TV för några år sedan. Kommer inte ihåg om jag såg hela filmen men minns att jag tyckte den var ganska bra.
Svullo
2002-09-26
Jag vet inte, men den verkar verklighetsbaserad enligt handlingen. Har ju inte sett den filmen, men historien e den samma som jag läste i ett nummer ur Illustrerad vetenskap. Enligt tidningen skulle de ha hänt 1987 i USA nånstans.