Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Mördande skratt


Eric tittar mycket på film och är ett extremt filmfreak. Men en dag börjar han leva ut sina favoritscener och det resulterar i ond bråd död.


Originaltitel Fade to Black
Regissör Vernon Zimmerman
Manus Vernon Zimmerman
Genre Komedi, Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare Dennis Christopher, Tim Thomerson, Gwynne Gilford, Norman Burton, Linda Kerridge, Morgan Paull, Mickey Rourke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 92
Filmnummer 2757

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2021-08-17
En bra idé, en bara godkänd film. Synd!
jonbo
2016-12-17
Står och velar mellan tvåa och trea. Filmen har en hyfsad stämning men den känns också lite kluven. Sevärd är den, men kanske inte för en omtitt.
Bumbi78
2015-12-18
Inte precis den bästa storyn, vare sig till en thriller, skräck eller komedi. Men den har en skön känsla som kanske beror på tidsandan och mängder av referat från gamla hollywoodrullar - och miljöerna kring gamla sunkiga biografer är alltid tilltalande. Positivt överraskad trots allt.
ziferN
2013-05-08
Lite besviken blev jag allt eftersom filmens idé är fullkomligt lysande för oss filmnördar men filmen hamnade inte i rätt händer precis, eftersom regin är fullkomligt svag och kass. Man får inget som helst intresse för filmen och underhållningsvärdet är väldigt svagt, och filmen är dessutom för lång, särskilt slutet som kändes relativt utdraget. Filmen hade gärna kunnat kortas ner till drygt 80min. Så en tvåa blir det.
Rune2000
2010-06-01
Kul ide men tyvärr blir utförandet helt orealistisk i slutändan. Riktigt synd med tanke på att Dennis Christopher's karriär gick helt åt skogen efter denna flopp. Han var ju framröstad som en utav Hollywood's unga talanger året innan för sin medverkan i den lysande "Loppet är kört". Det var trots allt kul att se en ung Mickey Rourke i en av birollerna!
martineden
2009-07-06
Så mycket potential och så många intressanta idéer som tyvärr inte förvaltas ordentligt. Detta skulle kunna vara riktigt bra... tyvärr blir det lite halvdant.
Ayloriel
2007-11-11
Inte så jäkla bra egentligen, men jag gillar den ändå :) Lite kultfilm för filmnördar sådär. Får en att tänka på om man verkligen ska se så mycket film :)

2005-08-25
En film som i händerna på rätt regissör kunnat bli väldigt bra. Gillar temat samt skådespeleriet...Just referenserna till äldre filmer tycker jag är toppen! Zimmerman är dock inte RÄTT regissör och filmen håller i slutändan inte riktigt...
DiamondWillie
2005-07-14
Gillar den på nåt sätt, en go stämning. Skådespeleriet håller högre klass än vad man kan förvänta sig.
Mareld
2005-03-30
Ruskigt hög igenkänningsfaktor
Visa äldre kommentarer »