Morden i Midsomer - En elektrisk hämnd
En serie mord startar med upptäckten av en naken manskropp mitt i en mystisk cirkel i sädesfältet som ägs av Sir Harry Chatwyn i byn Midsomer Parva. Ryktena i byn säger att det kan vara utomjordingar som är skyldiga till detta. Barnaby har dock andra idéer, speciellt efter att ytterligare en kropp hittas under liknande omständigheter.
Originaltitel | Midsomer Murders - The Electric Vendetta |
Regissör | Peter Smith |
Manus | Terry Hodgkinson |
Genre | 2000-tal, Kriminalare, Drama, Mysterium |
Skådespelare | John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Barry Jackson, Patrick Baladi, Daisy Bates, Michael Bertenshaw, Graham Bill, Jonie Broom, Kenneth Colley, Laurence Penry-Jones, Peter Penry-Jones |
Humoristiska inslag men med trådar som aldrig riktigt nystas upp i slutet. Störande karaktärer men en underhållande rivalitet som lurar i historiens bakgrund.
Ett avsnitt som är bra i början men tappar mot slutet. Överlag ett sevärt avsnitt. Intressant tema.
I den lilla byn Midsomer Parva pågår en intressant sammansvärjning mellan socialkonstruktivister och naturvetenskapare. Vem har egentligen befogenhet att bedöma vad som är verkligt och inte? John Nettles nystar, men det hela är klart knepigt. Rekommenderas för alla som uppskattar elektricitet.
Ett av de sämre avsnitten imo.
Såg om den och det allra bästa är när Barnaby stoppar rymdfarkosten.
Jättebra! Morden i Midsomer är verkligen otroligt bra!!
Ufon? Lite idétorka? Men det var faktiskt ett helt ok avsnitt.
OK film
å, älskar den mest klichéfyllda avsnitten. Lite mordmaskiner à la Batman & Robin anno 1960 här i detta avsnitt.
Så bra!