Morden i Midsomer - Fallenhet för livet

Barnaby och Troy får i uppdrag att åka till pittoreska Malham Bridge för att tala med Isobel Hewitt, tidigare societetsdam och numera pigg pensionär. Hon anklagas för misshandel av Margaret Seagrove som delar hennes intresse för flugfiske. Medlemmarna i Midsomers flugfiskeklubb riktar misstankar mot nykomlingen Isobel, särskilt de som är avundsjuka på hennes glamorösa liv. Emellertid visar det sig att Isobel är fattig som en kyrkråtta och att hon i hemlighet lever på sin tålmodige brorson Melrose Plunkett.

Originaltitel Midsomer Murders - A Talent for Life
Regissör Sarah Hellings
Manus David Hoskins
Genre 2000-tal, Drama, Kriminalare, Mysterium
Skådespelare John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Laura Howard, Barry Jackson, Honor Blackman, Philip Franks, Jane Downs, Richard Durden, Alison Rose, Will Knightley

Ghostface
2024-09-02
Bra tempo men lite väl mycket såpopera och osympatiska bybor över det hela.
picklessmulan
2023-09-15
Ett avsnitt som kändes ganska segt
Mysharry
2012-02-14
En av de sämre. Det tar sig lite på slutet, men det räcker inte ända fram.
yrkeschaufföre
2010-10-26
Visst, allt kan ju inte vara bra men bättre än så här vill jag nog att det ska vara.
MrMario
2009-08-01
bra film
teddybjorntjej
2008-07-31
Ännu en bra avsnitt av Morden i Midsomer
Luciphere
2008-02-19
En fiskeklubb med diverse bekymmer, sedvanliga kärleks-/relationsproblem och ett dubbelmord på en doktor och en livfull äldre kvinna (därav titeln). Åter igen ett bra avsnitt men hör inte till toppepisoderna.
goeran
2008-02-16
Ännu ett avsnitt som var riktigt hyggligt.
Jexxie
2007-03-02
jätte bra serie
Arensberg
2007-02-12
borjar bra, och helt fantastiskt att bondbruden Honor Blackman (fran Goldfinger) ar med. men sen blir det for javla tradigt.