Morden i Midsomer - Hämndens ängel
Karl Wainwright, ägaren till Easterly Grange Hotel, har nyligen dött och lämnat rörelsen till fyra personer. En av dem är traktens dockspelare, som försvinner strax efteråt. När hans avhuggna hand hittas i en skog i närheten inleder man en mordutredning. Snart har Barnaby och Troy en hel rad mord att undersöka.
Originaltitel | Midsomer Murders - Destroying Angel |
Regissör | David Tucker |
Manus | David Hoskins |
Genre | 2000-tal, Kriminalare, Drama, Mysterium |
Skådespelare | John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Adie Allen, Glen Berry, Nigel Betts, Samantha Bond, Barry Jackson, Philip Bowen, Jonathan Coy |
Ett mycket bra avsnitt med mycket kluringar och ett behagligt tempo. Tycker skådisarna i detta avsnitt gör ett mycket bra jobb. Ett av de bästa Midsomer så långt.
"Midsomer Murders - Destroying Angel" är en lite klurig film. Ett drama som lyckas hålla en ganska mysig låga vid liv. En intressant berättelse om sexuella relationer och maktmissbruk. På ett hotell. I Midsomer.
Ganska lurigt avsnitt, ett av de bättre.
riktigt bra avsnitt!
Gillar dem här
Ett av dom bästa avsnitt jag sett hittills!!
En bra del i serien.
Välskriven och listig kriminalgåta som kretsar kring något så klassiskt som ett testamente. Innehåller bl.a. det svårgenomförbara "skåp"-mordet (haha) som pricken över i:et.
Avsnittet är väl ganska okey; en svag trea.
okay avsnitt, men långt ifrån utsökt... man räknade ut slutet lite för tidigt, dessutom avskyr jag långa utläggningar sista 15 minutrarna