2.4
2.4
Morden i Midsomer - The Night of the Stag
När en saknad skatteinspektör hittas död i ett fat med cider börjar Barnaby och Jones jakt efter en mördande "jätte" i en by genomsyrad av bisarra lokala traditioner, där invånarna har en förkärlek för hemgjord sprit känd som The Beast.

Originaltitel | Midsomer Murders - The Night of the Stag |
Regissör | Simon Langton |
Manus | Nicholas Martin |
Genre | Drama, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Neil Dudgeon, Jason Hughes, Fiona Dolman, Tamzin Malleson, Warren Clarke, Francis Magee, Bernard Lloyd, Denise Black, Andrew Havill, Richard Hawley, Ian Peck, Greg Hicks, Beatrice Comins, Niamh Quinn, Natalie Klamar |
Gamla riter, en rubbad pastor (nåväl, det är väl alla präster och predikanter), en skattmas, äppleodlingar, hembränt, skattefusk, mm. Helt enkelt en halvbizarrt och underhållande avsnitt.
var väl ok, men inte mer sämsta avsnittet på länge.
Alltså, när lokalbefolkningen utför hjortdansen med horn på huvudet var det ridå ner totalt.
Lite makabert kan man tycka! Jag saknar fortfarande den rätta stämningen som inte riktigt vill infinna sig mellan Baraby och Jones.
Gott me cider och kul när folk är sådär lite kollektivt manipulerat sinnessjuka. That being said höll jag på att somna när jag såg på det här avsnittet så spänningen var väl inte riktigt på topp.
Bra skådisar och riktigt spännande men extremt överdrivet, trots det en svag fyra.
Same procedure as last week. Spänningen finns där och man blir tillräckligt underhållen för att sittan kvar till slutet för att se gåtans upplösning. Skådespelarna gör ett stabilt jobb, utan att vare sig glänsa eller dess raka motsats. Handlingen var helt okej.
Det här höll sig inte riktigt på banan.
Gillar Morden i Midsomer, men just det här avsnittet kändes delvis töntig. Det finns MYCKET bättre avsnitt att se!
omfg