Morden i Midsomer - Villospår
Under en ledig vecka passar Barnaby på att hälsa på en äldre moster som bor på ett ålderdomshem i närheten. Mostern har upplevt ett antal underliga incidenter på hemmet och ber Barnaby att undersöka vad som hänt.

Originaltitel | Midsomer Murders - Blue Herrings |
Regissör | Peter Smith |
Manus | Hugh Whitemore |
Genre | 2000-tal, Kriminalare, Drama, Mysterium |
Skådespelare | John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Laura Howard, Barry Jackson, Phyllis Calvert, Nigel Davenport, Geoffrey Bayldon, Mary Wimbush, Gudrun Ure |
Avsnitt med gamla goda Midsomer uppskattas alltid !
En av de sämre avsnitten enligt mig. Manuset var på tok för svajigt och tråkigt. Skådisarna höll låg standard och upplösningen var så dålig.
Inledningen på "Midsomer Murders - Blue Herrings" är starkare än den generella filmen från Midsomer. Trevliga skådespelare hela högen, utan problematiska undantag. Alla förutsättningar fanns där för att resultatet skulle kunna bli en storartad helhet. Dessvärre är upplösningen fullkomligt misslyckad, enligt stabilt Midsomer-mått mätt. Inte ens John Nettles får till en skön slutreplik. Det är lätt att vara besviken, efter en sådan bra start på äventyret. Eftersom att detta var första filmen i serien som Peter Smith regisserade har jag lite överseende - och hoppas således att karln lärde sig av sina misstag.
Det var lite roligt på ålderdomshemmet ibland men i övrigt var det ganska svagt.
så jävla svag historia denna gången även om aunt alice är söt, varför skall Tom bygga om huset för, nej detta var verkligen ett urvattnat avsnitt!
Ett av de sämre avsnitten i serien, stark 1:a
mkt svag trea.
Egentligen en tvåa. Men ett roligt avsnitt snarare än ett spännande. Kul med gamla människor som lägger näsan i blöt.
svagt avsnitt...
För en gångs skull ett dåligt Midsummer Murders avsnitt.