Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Morden i Sandhamn - I stundens hetta


Nora Linde firar midsommar med sin nya kärlek, Jonas. Men firandet förvandlas till en mardröm när hans dotter Vera inte kommer hem på natten som avtalat. Hon svarar inte på mobilen, ingen vet vart hon har tagit vägen. Samtidigt hittas en ung man död och allt tyder på mord.


Originaltitel Morden i Sandhamn - I stundens hetta
Regissör Niklas Ohlsson, Mattias Ohlsson
Manus Camilla Ahlgren, Hans Rosenfeldt
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport, Sandra Andreis, Ane Dahl Torp, Stefan Gödicke, Saga Samuelsson, Anki Lidén, Louise Edlind, Lotta Tejle, Kajsa Sandberg, Filip Berg, Liv Lemoyne, Eliot Waldfogel, Pontus Eklöf, Joel Lützow, Fredrik Hallgren
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 74
Filmnummer 119889

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-06-13
Kass, kass, kass!!! Fattar ni det!!!
Rele
2017-10-06
En seg och dålig Morden i Sandhamn. Jag ger en etta.
Murvel48
2017-02-14
Långt, segt och tråkigt. Mycket relationspjunk och onödiga sidohistorier. Och deckargåtan hade ett manus som var helt undermåligt.
Jamesa
2017-01-07
Ok att fördriva tiden med, men inte särskilt spännande.
KyLLo
2015-12-04
All energi läggs på miljö, bilder och smink i Morden i Sandhamn. Jag läste att inspelningarna kunde börja mitt i natten bara för att ljuset var perfekt då. Samtidigt är manuset otroligt klyschigt och ensidigt. Tempot är nog det lägsta man kan skåda i en deckare. Filmerna går nästan uteslutande ut på vem som umgåtts med vem och vem som eventuellt ljuger. Sedan lite privata relationer mitt i allt för att späda på klyschorna och dra ned tempot ytterligare. Påminner generellt sett om Kommissarien och havet, men utan dubbningen och (den ofrivilliga) humorn. Första avsnittet ger jag en etta. Sedan blir det väl aningen bättre när utredningen tar fart... jag menar inleds. Som deckare är den värdelös.
Christofer
2015-12-03
Faktiskt en smula över förväntan, vilket iofs inte säger så himla mkt men ändå. Ett av de bättre manusen i serien åtminstone. Alltid något.