3.8
3.8
Till musik av New Order försöker en man göra något åt färglösheten och tristessen i sitt och andras liv.

Originaltitel | More |
Regissör | Mark Osborne |
Manus | Mark Osborne |
Genre | Kortfilm, Animerad, Science Fiction, 90-tal |
Fullständigt lysande. Jävligt snygg och musiken använts på ett otroligt effektivt sätt. Bra budskap och den lyckas förmedla många känslor på den korta speltiden! 84/100
Vacker
En både tragisk men vacker kortfilm med bra mörk stämning, samt underhållande i sin enkla form med suverän musik.
Fantastisk användning av musik och riktigt snygga animationer. Tycker dock att själva budskapet är lite simpelt och on-the-nose, men jag gillar den starkt ändå. Lyckas absolut förmedla starka känslor under sina korta fem-sex minuter. Mycket bra och en svagt stabil fyra.
Den speglar världen så perfekt så det vore hemskt att inte ge denna en femma. Att det är New Order som gör musiken är bara mer klockrent. Ne, väldigt väldigt bra helt enkelt.
Snyggt animerad och riktigt bra musik. Storyn är dock inte särskilt märkvärdig. Svag trea.
Trevlig grej, utmärkt musik. Stark trea.
Riktigt fin i klassisk sci-fi-anda. Grym musik och fint animerad.
Jag älskar symboliken och tolkningsmöjligheterna!... nej förresten, det gör jag inte alls. Ändå helt okej.
Smått läskig. 2-/5