Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Morgan Pålsson - världsreporter


Morgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om. Redan första dagen i Matòbo utbryter en militärkupp och Morgan hamnar som enda utländska journalist i centrum för hela världens nyhetsrapportering.


Originaltitel Morgan Pålsson - världsreporter
Regissör Fredrik Boklund
Manus Anders Jansson, Johan Wester, Wiktor Ericsson
Genre Komedi, Krig, 2000-tal
Skådespelare Anders Jansson, Johan Wester, Suzanne Reuter, Rolf Skoglund, Fredrik Dolk, Karim Rashed, Camilla Frey, Thomas Ungewitter, Elisabeth Lahr, Riadh Ahmad, Falih Hassan Shamkhi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3978
Filmnummer 57183

Recensioner

Skapad 2008-02-17 av sethgecko
Morgan Pålsson är trött på att göra reportage från oattraktiva platser i världen. Han vill ha glamour och lyx. Plötsligt verkar det som att han ska få bli placerad i Washington DC., men en ny...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-01-05
Nej, ingen höjdare precis...
wasteoftime
2017-01-06
Jag var inte särdeles förtjust i den här filmen första gången jag såg den, även om det var en av mina trevligare biografbesök någonsin, då jag och en kompis såg den I VIP-salongen i Bergakungen helt ensamma. Det var kul på många sätt. Men filmen var det inte. Dels hade jag nog lite för höga förväntningar på en film baserad på en sketch-karaktär. Dels är det inte överdrivet roligt. Det kan jag ju konstatera efter att ha sett om den nu. Men den är inte så dålig som jag vill minnas heller. Det är småroligt men aldrig kul. 0,5 på SH-skalan.
larsen1976
2016-11-30
Tyvärr.... urusuel....
Krille80
2014-12-21
Jag älskade Hipp-Hipp och Anders Jansson och Johan Westers alla karaktärer. Karaktären Morgan Pålsson är inte min favorit och inte heller den roligaste av alla karaktärerna men ändå förståligt den bäste att göra en långfilm om. Filmens första 35 minuter tycker jag svajar lite grann och filmen glimtar bara till här och där. När de dock beger sig ut i öknen så får filmen och humorn fart och jag gillar allt mer det jag ser. Inte så klockren som jag hade hoppats men filmen jobbar upp sig. 3+
marleey
2014-04-22
Ingen skrattfest direkt, små rolig på sina håll, men alldeles för ojämnt. Vilket i och för sig var väntat då sketcher som blir långfilm sällan blir lika bra. Långsam och larvig story. Synd då Hipp Hipp är roligt och Morgan Pålsson en bra karaktär.
mowlie
2013-06-14
Inte kul nånstans...
larox
2013-05-18
tidsfördriv med sarkasm
tystponce
2013-04-08
Som en svensk Adam Sandler fast utan charmen som får en del av hans löjliga filmer att bli uthärdliga. 84 minuter av mitt liv som stals av denna patetiska, tråkiga och rasistiska "komedi".
emilstjernholm
2013-02-23
Oj, det här var ett riktigt magplask. Långsam, mysrasistisk och i princip totalt humorbefriad.
Agatefilm
2012-12-30
Rätt bra, men blir lite långsam ibland, handlingen hackar lite på vissa ställen.
Visa äldre kommentarer »