Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Mörka natt, blodiga nyårsnatt


Ett gäng medicin-studerande planerar att ha en riktigt lyckad maskeradfest på ett tåg. Då de ska stiga ombord bevittnar de ett mord, men alla tror att det bara är en liten "uppvisning" som hör till maskeraden. De får snart veta hur fel de har... och mördaren är ombord.


Originaltitel Terror Train
Regissör Roger Spottiswoode
Manus T Y Drake
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Jamie Lee Curtis, Ben Johnson, Hart Bochner, David Copperfield, Derek McKinnon, Vanity, Sandee Currie, Timothy Webber, Anthony Sherwood, Greg Swanson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 376
Filmnummer 3482

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2017-09-01
Rätt bra trots att man vet vem mördaren är redan från början.
Stygga-Vargen
2016-08-18
Filmen har två väldigt stora nackdelar som drar ner betyget: 1. Det är uppenbart vem mördaren är från första början. 2. Den är inte tillräckligt blodig. Visst, en film behöver inte vara blodigt för att vara otäck men denna hade faktiskt blivit bättre om den innehållit lite mer splatter. Skådespelarna gör i alla fall bra ifrån sig och filmen lyckas bli ganska underhållande.
idd
2016-03-10
Godkänd slasherklassiker med halvdan upplösning..
Paddyeahh
2014-10-26
Den handlar visst om nyår.
kanemura
2014-05-04
Jag förstår inte den svenska titeln, eftersom den inte utspelar sig på nyårsnatten. Ingen höjdare tyvärr, men inte heller katastrof! Är ju trots allt halvkänd i sin genre, så gillar man slasher så kan man gott se den.

2013-09-01
Liksom i Prom Night så är Jamie Lee Curtis den enda behållningen med den här filmen. Men enligt mig är den här sämre och därför inte ens värd en 2a i betyg!
KyLLo
2013-08-16
Det är en bra idé och på papperet borde den här skräckisen tilltala mig, men det är riktigt illa utfört. Det jag minns bäst är att fotot var så mörkt att det inte gick att se vad som hände i spänningsscenerna och att replikerna var så snabba att det var svårt att hinna läsa undertexterna. Sånt dödar filmupplevelsen.
dudson
2013-04-21
Skön slasher som utspelas klockrent på ett tåg så det blir skapligt klastrofobiskt emellanåt. sen blev ju Jamie lee Curtis en riktigt bra scream queen iåmed denna kultiga slasher/
andrabullar
2013-03-15
Den tar inte fart förrän de sista tjugo minuterna men av någon anledning blev jag inte uttråkad
kanzi
2012-06-09
Håller förvånansvärt bra än idag. En klassiker.
Visa äldre kommentarer »