Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Morte sospetta di una minorenne


Den nyfikne polisen Paolo Germi och den mystiska Marisa träffar varandra på ett dansställe. Germi är ovetande om Marisas hemlighet: taskiga levnadsförhållanden tvingade in henne i prostitution. När Germi finner den unga kvinnan brutalt mördad, bestämmer han sig för att hitta hennes mördare.


Originaltitel Morte sospetta di una minorenne
Alternativ titel Suspected Death of a Minor
Regissör Sergio Martino
Manus Ernesto Gastaldi, Sergio Martino
Genre 70-tal, Thriller
Skådespelare Claudio Cassinelli, Mel Ferrer, Lia Tanzi, Gianfranco Barra, Patrizia Castaldi, Adolfo Caruso, Aldo Massaro
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 61
Filmnummer 48477

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2022-01-24
En väldigt spretig crime/suspence rulle där den allt för ofta känns som en svart komedi. Det mesta är helt jävla galet upplagt t,e,x, den där oändliga biljakten. Sen snutens nördiga/fula/side-kick. Nåväl" Det som gillas är den sanslöst bizzara dialogen samt en del gory-mord+hjältens vilda-far åt helvete attityd") (snäll3a)
EvilNed
2017-10-01
Riktigt bra! Lyckas blanda de två genrerna och hitta en bra ton. Jag tycker komiken funkar.
andmoreagain
2014-10-12
En italiensk giallo/eurocrime som sänker garden och hux flux blandar in lite komik för att underhålla åskådaren än mer i det smaklösa och sanslösa som utmärker genren. Jag tyckte det var ett bra initiativ och fann filmen rätt underhållande. Biljakten som utmynnar till ett enda stort slapstick-nummer måste nog ha varit den stora höjdpunkten. Slutet var dock väldigt korthugget och inte vidare genomarbetat.
ulke666
2012-03-02
Blir väldigt snabbt tröttsamt och komiken funkar inte alls.