Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Mortified Nation


En dokumentär som följer några människor som på scen läser upp pinsamma ögonblick från sina gamla dagböcker från när de var tonåringar.


Originaltitel Mortified Nation
Regissör Michael Mayer (III)
Genre 2010-tal, Dokumentär
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 111382

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Roswall
2016-02-22
Tröttsamt med alla dessa hyllningsdokumentärer. Konceptet var hyfsat intressant, men inte lika kul eller givande som jag förväntade mig. Människors berättelser är allt som oftast spännande, och här hamnar dom i ram där komik förväntas, vilket ju gör att hemska saker ibland skrattas åt. Om ramen istället hade varit, låt oss lära och lyssna på varandras liv, hade skratten varit färre men berättelserna mer givande. Jag tycker såklart inte att det är något fel i att berätta för humorns skull, men det bromsade in potentialen något.
AlbinWesley
2015-08-09
Jag såg den en dag då jag av någon anledning var väldigt blödig, och vissa delar rörde mig till tårar. Jobbig igenkänning och så vidare. Mest var filmen ganska kul, inte särskilt märkvärdig eller så, men fan om jag börjar gråta till en film måste det ju bli en trea i alla fall.
GrandMaster_E
2015-04-07
Väldigt rolig men också väldigt pratig. Hade kunnat få vara lite mer uppträdanden.
Rehn108
2015-03-29
Det som är roligt är att höra framträdandena. Mellansnacket är tomt. Det hela känns mest bara som en film som är gjord i marknadsföringssyfte för rörelsen. Helt okej underhållning att slökolla på.
Salvation_Mind
2015-02-23
Jaja små trevlig dokumentär, kanske lite väl sockersött för min smak men allt verkar positivt med idén och folk visas som glada så trean känns justifierad.
matti_jaaaro
2015-01-25
Om inte skaparna till den här rörelsen blivit inbjudna att göra ett TED-talk inom en snar framtid så ska jag äta upp min hatt.
Mystica
2014-10-12
Fascinerande, underhållande och befriande för det var så mycket man kunde relatera till! Den här filmen ändrade min syn på min barndom, till det bättre :)
JoeZ
2014-08-15
Konceptet är charmig, men som dokumentär har den alldeles för många "talking heads", hade kanske varit bättre som konsertfilm, och filmat ett av uppträdena?
Gumsamumsa
2014-06-04
Gud vad rolig!
Bumsi
2014-05-06
Feelgood som berättar om en rörelse, men inte så mycket mer. Man får lusten att börja arra liknande event dock!
Visa äldre kommentarer »