3.5

Mother and Child

Ett drama om tre kvinnor: En 50-åring och hennes dotter som hon gav upp för adoption för 35 år sedan och en kvinna som vill adoptera ett barn.

Originaltitel Mother and Child
Regissör Rodrigo García
Manus Rodrigo García
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Naomi Watts, Annette Bening, Eileen Ryan, Cherry Jones, Kerry Washington, David Ramsey, Samuel L Jackson, Alexandria M Salling, Connor Kramme, Jimmy Smits, David Morse, Amy Brenneman, Tatyana Ali, Britt Robertson, Carla Gallo

2016-11-21
Snark i kubik!
Hypostas
2016-04-02
Känns som en typisk Hollywoodprodukt.
Albion
2014-10-22
Ett starkt drama om relationer med adoptionsfrågan som referenspunkt i botten. Det är en film som är allt annat än händelsefattig, det svänger både hit och dit mest hela tiden. Starka karaktärer rakt igenom och filmen kommer förmodligen att stanna på näthinnan en lång tid framöver. För mig blir betyget en stark 4;a, dvs 4+
KyLLo
2014-08-03
Inget fulländat manus, men bra skådespelare räddar trean.
Kebaa
2013-04-27
Om den varit lite mindre konventionell-drama-aktig och kanske lite mer experimentell/artistisk i fotot hade den fått en femma av mig. Annars - välskriven, välregisserad, absolut, dock ganska sparsmakad och musiken påminde lite för mycket om American Beauty.
lottes
2012-11-19
Enormt välspelad av både Anette Benign och Naomi Watts framför allt, men regin måste ha varit i särklass för ingen var dålig. Tänkte på Bechdel-testet och att den här filmen inte hade passeray ett omvänt sådant test - tror inte att det fanns två män som pratade med varandra i mer än några sekunder! Helt underbart! Desto mer överraskad blev jag då att manusförfattaren, tillika regissören, är en man. Det trodde jag verkligen inte, även om de knivskarpaste scenerna trots allt är mellan männen och kvinnorna. Rktigt skönt att få bli så översköljd av något helt annat än det vanliga perspektivet.
agnessie
2012-11-18
helt jävla otroligt bra. en klockren femma.
ulpe01
2012-11-16
Oväntat bra, halkade in i filmen av en slump och kunde inte låta bli att se klart. Framkallade chockerande mängder tårar. Riktigt bra.
Gigi1943
2012-10-21
Aj aj, jag hade tydligen pratat för mycket för min tidigare kommentar bara försvann i ett hål, sorry! Men nu säger jag bara att det här är en typisk film när man skulle vilja ändra lite i handlingen - så får jag väl säga. Gillar Naoimi W väldigt mycket.
Deepshit
2012-04-10
Fin film som handlar moderskap och relationen till barn. Väldigt välspelad och välgjord. Samtidigt så brukar amerikanska filmer värdesätta den biologiska familjen högt, så även här. Verkligheten kan ibland vara annorlunda, därför kändes filmen lite orealistiskt. Dock är det en bra historia.