2.6

Motorama

Tioårige Gus tröttnar på livet med sina missbrukande föräldrar, snor en bil och drar ut på en resa i ett surrealistiskt ökenlandskap. Under resans gång deltar han i ett lotteri där det är meningen att få alla bokstäverna i: MOTORAMA!

Originaltitel Motorama
Regissör Barry Shils
Manus Joseph Minion
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, Thriller, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Susan Tyrrell, Robert Picardo, Jack Nance, Michael J Pollard, Flea, Jordan Christopher Michael, John Diehl, Drew Barrymore, Meat Loaf

KimEkberg
2020-05-12
handlingen låter bättre när man beskriver den, än filmen egentligen är. Allt är inte fel i genomförandet, och det är svårt att säga varför After Hours lyckas där denna misslyckas. Det är liksom för fjantigt alltihopa. stark tvåa.
2016-07-24
Bland det sämsta jag sett, alla kategorier! Tråkig, seg och intetsägande! Fjantig story! Skådespelarinsatserna hör hemma i en ungersk såpopera!
OffTheGround
2011-07-08
Skum film, men jag tror jag gillade det!
Intro
2010-08-11
bra film!
Druqks
2009-10-12
Hygligt surrealistisk rulle.. tydligen nån sorts föregångare till Interstate 60 enligt IMDB..