Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

MPD Psycho


Yôsuke Kobayashi är polis och efter att hans fru mördas så märker man att han har personlighetsklyvningar och han antar rollen som Kazuhiko Amamiya. Efter att han letat rätt på, och mördat, sin frus mördare så går han tillbaka till att vara Kobayashi och har inga minnen av vad som hänt. När en serie av brutala mord begås så kommer Amamiya tillbaka för att stoppa morden. Miniserie i sex delar.


Originaltitel Tajuu jinkaku tantei saiko - Amamiya Kazuhiko no kikan
Alternativ titel Multiple Personality Detective Psycho - Kazuhiko Amamiya Returns
Regissör Takashi Miike
Manus Takashi Miike, Eiji Ootsuka, Gichi Ootsuka, Yumi Sirakura
Genre Skräck, Drama, Mysterium, Romantik, Komedi, Action, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Ren Ôsugi, Tomoko Nakajima (I), Chiaki Kuriyama, Naoki Hosaka, Sadaharu Shiota, Lily, Nae, Fujiko, Rieko Miura, Yoshinari Anan, Satoshi Matsuda
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 56
Filmnummer 20554

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2018-12-09
Nä.....

2010-01-03
Det här är väldigt komplicerat och ganska förvirrande men de flesta delarna är ganska spännande. Känns som Miike tog sig vatten över huvudet när han skulle filmatisera detta.
peterclash
2009-09-08
del 4 var lysande
escaperel
2009-03-20
Förresten kan nog det, för mig, snäppet svagare femte och sjätte avsnittet bero på att jag inte såg dom samtidigt som de andra fyra som jag såg i ett streck. Tappade flytet lite grann.
escaperel
2009-03-20
Fyra första avsnitten är helt strålande. Tappar lite i sista och näst sista. Väldigt komplicerad och speciell serie. Svår att göra på rätt sätt, utan att bli för fånig (utan att bry mig om eller ens vara bekant med mangan). Det komiska samspelet mellan Sasayama och hans färsking till assistent är underbar! Synd också att allt det smaskiga censurerades, i alla fall på utgåvan jag kollade på.
Nervegas
2006-10-03
Det här är en tv-serie, borde inte vara på filmtipset över huvudtaget.
Nervegas
2006-08-18
Otroligt töntig, gör inte ens den krystade småfåniga mangan rättvisa.
devalanteriel
2006-02-08
Nä... det fick bli en trea trots allt. (se nedan)
Earthbind
2006-01-09
Intressant story men Miikes genomförande är inget vidare. Började riktigt bra men stagnerar rätt mycket mot slutet. Blev nu enormt sugen på att läsa mangan. Synd bara att den enbart finns att få tag i fantextad version...
devalanteriel
2006-01-05
De första avsnitten är suveränt bra, men vad serien fortgår blir den tyvärr mer och mer krystad. I början såg det ut som en solklar femma, nu är jag inte ens säker på fyran.
Visa äldre kommentarer »