Mr. Harrigans telefon

Craig, en ung pojke som bor i en liten stad, blir vän med den äldre, tillbakadragna miljardären Mr. Harrigan. De två bildar vänskapsband om böcker och en iPhone, men när sedan mannen går bort upptäcker pojken att inte allt dött är borta, och finner sig själv kunna kommunicera med sin vän från graven genom iPhonen som begravdes med honom. Filmen bygger på en novell av Stephen King.

Originaltitel Mr. Harrigan's Phone
Regissör John Lee Hancock
Manus John Lee Hancock
Genre Skräck, 2020-talet
Skådespelare Donald Sutherland, Jaeden Martell, Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Cyrus Arnold, Colin O'Brien, Daniel Reece, Peggy J. Scott, Thomas Francis Murphy, Alex Bartner, Chelsea Yakura-Kurtz

apelsin
2023-03-02
"Var detta allt?" Precis den tanken jag fick
ZoIX
2023-01-28
Var detta allt? Handlingen är lövtunn och King kommer med kritik mot internet och telefoner år 2020; alltså året då novellen denna är baserad på släpptes. Fräscht.
Tatty
2023-01-28
Inte så läskigt som jag trodde och förväntat mig. En aning spännande men kunde va mer än så.
mammene
2022-12-15
Om jag läst beskrivningen här att det var en skräckfilm så hade det nog inte blivit någon titt. Tur det för det här gillade jag, en "intelligent" skräckfilm. Bra uppbyggnad med en vänskap som växte fram mellan Donald Sutherland och Jaeden Martell, visst blev det läbbigt, något jag inte skulle vilja uppleva, samtidigt fascinerande. En trevlig överraskning.
Engravadlax
2022-12-11
Herr Harrigans internetkritik känns helt artificiell, som om King (eller filmskaparna? Jag har inte läst novellsamlingen) lägger sina egna ord i sin karaktärs mun. Knappast något jag någonsin hade väntat mig en 90-åring säga efter att ha använt nätet för första gången i sitt liv.
jonbo
2022-11-07
Gränsar till en etta, en stor besvikelse. Det känns tamt och den kommer aldrig igång riktigt. Välspelad om inte annat iaf.
Sliggis
2022-10-14
Kändes lite... menlös?
PeterTheW
2022-10-08
Helt okej. Välspelad. Tycker inledande 45 minuter är bäst.