1.6
1.6
Mr Magoo
När en stulen juvel hamnar i händerna på den klantige miljonären Quincy, kläcks en elak plan för få tillbaka juvelen.

Originaltitel | Mr Magoo |
Regissör | Stanley Tong |
Manus | Pat Proft, Tom Sherohman |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Romantik, Äventyr, 90-tal |
Skådespelare | Kelly Lynch, Leslie Nielsen, Matt Keeslar, Nick Chinlund, Stephen Tobolowsky, Ernie Hudson, Jennifer Garner, Malcolm McDowell, Miguel Ferrer |
Den tecknade serien Mr Magoo har på något sätt pressat en stor mängd avsnitt ur ett enda skämt: huvudpersonen ser dåligt. Han ser något och tror att det är något annat och agerar därefter. N... Läs mer »
Inte rolig alls...
Det här känns mest som något man visar för ungarna på dagiset. Men när Leslie Nielsen medverkar så kan man ju inte förvänta sig något annat.
Den här filmen är pinsamt dålig.
Jag kände till figuren Mr. Magoo innan filmen men då ytterst vagt för jag tror att jag är för ung och dels är ju Mr. Magoo mycket större i USA. Eftersom det är Leslie Nielsen i huvudrollen så kan ni föreställa er hur det fungerar för Den sista tiden spelade Nielsen samma roll hela tiden. Föräldrar som växt upp med Mr Magoo kanske förstår detta bättre.
Smårolig, men totalt ointressant film.
Älskar.
Vissa scener i filmen var helt roliga (5%), men resten (alltså ca. 95%) var urtråkigt. /Rob.
Leslie Nielsen gjorde verkligen botten i den här filmen.
Riktigt Seg
Han faller för mycket tillbaka in i sin Nakna Pistolen Agent roll. Det blir inte riktigt Mr Magoo feelingen över honom, bara för det.