Mr. Majestyk

Den tuffe men fredlige melonodlaren Vince Majestyks lugna liv vänds upp och ner när den lokala maffian vill tvinga honom att anlita andra arbetare på melonfälten och när han blir måltavla för den hämndlystne yrkesmördaren Frank Renda.

Zebulonm
2021-08-31
En skön Bronsonrulle...
kanemura
2021-03-06
De bygger upp och bygger upp och till slut blir det omöjligt för filmen att kunna leva upp till förväntningarna när finalen väl kommer. Kändes som att det drogs ut lite på det och en del grejer i slutet kändes forcerat. En hel del go dialog dock, en Bronson som fortfarande orkar anstränga sig och en rätt härlig skurk gör dock filmen till en stabil trea.
Adoniram
2021-01-30
Ack ja. Gammal hederlig nostalgiaction. En av Bronsons bästa.
Hellsborn
2016-01-29
Det handlar kort och gott om en melonodlare som gör vad som helst för sina meloner. Tittar man på filmen med detta i åtanke så känns det ibland som atttitta på en Mel Brooks-film med titeln "The Melon Man".
Harford
2015-02-21
Mediokert manus, dålig regi och lite halvdana skådespelare. Känns väldigt gammal, till och med i jämförelse med andra sjuttiotalsrullar. Al Lettieri, filmens buse, dog bara ett år efter att filmen gjorts, bara 47 år gammal av en hjärtattack.
2015-01-09
Skön film som levererar underhållning. Är väl inte helt jämn i kvalitè men Bronson är väldigt sevärd och när han hämnas så gör han det riktigt bra. Gillar filmens andra halva bäst. Bra skurk. 3+
Kubrick
2014-10-31
Underhållande, även om skurken är otroligt dum och idiotiskt orealistisk.
Gordyal
2014-01-21
Dödsvischan! Betydligt bättre och hårdare än DW. Challe droppar enradare som skulle göra Quentin Pajastino grön av avund ("I saw him playing the accordion on the TV"). Håller givetvis inte hela vägen (även om det aldrig blir dåligt), utan allt handlar om ett gäng obetalbara scener. (9/15)
dudson
2013-09-22
Ingen jävlas med Bronson när han har fullt upp skörda meloner! men njaee själva filmen är väldigt seg&trist" mkt jaga i bilar scener och krypa runt och spionera. trist värre, finns så mkt bättre Bronson filmer från denna tids epok..
Raimo_1985
2012-07-20
Som min kompis jag såg den med sa; "Allting löser sig om man är hård!" ;D