Mr. Right

En ung kvinna möter en man som verkar vara perfekt för henne. Men allt eftersom deras förhållande utvecklas, får hon reda på att han är en före detta yrkesmördare.
Originaltitel | Mr. Right |
Regissör | Paco Cabezas |
Manus | Max Landis |
Genre | Komedi, Action, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Anna Kendrick, Sam Rockwell, Tim Roth, James Ransone, Anson Mount, Michael Eklund, RZA, Katie Nehra, Jaiden Kaine, Douglas M Griffin, Luis Da Silva Jr, Elena Sanchez, Garrett Kruithof, Christopher Matthew Cook, Ross Gallo, Wendy McColm |
Sätter en fjantnivå redan från början som skulle varit svår att rädda, men inga försök till räddning görs. Någon slags misslyckad tonårsfilm som vill vara lite Tarantinocool. En del dialog i början mellan Kendrick och Rockwell är bra men det ebbar ut.
Ibland är det svårt att avgöra hurvida det är regissören som klantat till det eller om manuset var uselt från början. I det här fallet tror jag det är både ock. Rockwell är såklart utmärkt som alltid. Kendrick överspelar (eller är det regissören som tappat bollen med den här talangen?). Småkul emellanåt, men som helhet är den svår att ursäkta. Vändningarna är halvt originella, och halvt inte så mycket. Helheten är lika halv. Funkar troligen bäst med lite förstärkning innanför västen.
Egentligen ingen toppenfilm, men Kendrick och Rockwell funkar oväntat bra ihop och några scener var riktigt roliga. Granatscenen fick mig att asgarva.
Som tidigare nämnts, grym casting. Mycket igenkänningshumor och man lyckas ta actionromcom-genren till perfektion.
Det här var riktigt B...
Riktigt bra humor och en skön känsla för sportmanship. Som sagt nedan, perfekt casting.
Skruvad och mycket underhållande. Perfekt casting.
Egentligen alldeles för over-the-top, men jag njuter så av Anna Kendricks energi och det kvicka manuset att det blir en fyra.
Den är riktig bra! Så knäpp men rolig!! Gillar denna sjuka humorn i filmen och Sam Rockwell är så bra och snygg! Anna Kendrick var bra i filmen hon med! Gillar den stark!
Sam Rockwell som yrkesmördare i en komedi kan aldrig slå fel. Gillar inte ens Kendrick vanligtvis men hon växte verkligen här. Hennes qirkyness funkade med hans knäppa roll. Fick in lite Zaphod vibbar också. Love it! Lättsam, enkel med ett skönt flow. Vill gärna se Rockwell i fler liknande roller. Tim Roth är som alltid bra. Steve var väldigt härlig också. Vad mer... omfamna the crazy och gilla den för vad det är. Alla filmer behöver inte vara superdjupa för att vara bra. Det här var ett praktexempel på det!
Jag kan tänka mig en uppföljare. Tyvärr tror jag den kommer vara allt för underskattad för det.
Kort beskrivning- Som en jättegullig version av Natural Born Killers.