Mrs. Soffel

Kate Soffel är fängelsechefens fru som läser ur Bibeln för fångarna i ett fängelse i början av 1900-talet. En dag träffar hon fången Ed Biddle som övertalar henne att hjälpa honom och hans bror att rymma. De blir förälskade och när bröderna rymmer vill Ed att Kate följer med dem.
Originaltitel | Mrs. Soffel |
Regissör | Gillian Armstrong |
Manus | Ron Nyswaner |
Genre | Drama, Romantik, 80-tal |
Skådespelare | Trini Alvarado, Matthew Modine, Mel Gibson, Diane Keaton, Edward Herrmann, Jennifer Dundas, Danny Corkill, Harley Cross, Terry O'Quinn, Pippa Pearthree, Maury Chaykin |
Allt annat än bra.
Nej det här var inte alls min typ av film. Borde kunna gjorts mer med den eftersom det är tre mycket duktiga skådisar som utgör filmens trio. Har stunder när det är bra, halvbra och mindre bra.
Intressant liten historia, Keaton och Gibson funkar. Också roligt att se en av mina birollsfavoriter Edward Herrmann.
Em...jag kommer typ inte ihåg den här filmen, så den gjorde antagligen inget stort intryck på mig.
Uber tråkig film. Seg som fan, det enda de gör är att läsa massa stycken ur bibeln. Mycket jobbigt att lyssna på. Enda som är bra med filmen är att den är baserad på en verklig händelse och att slutet slutar nja... lite annorlunda. Annars en riktig skit film.