Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Mupparna i rymden


Gonzo är känner sig ensam. Plötsligt får han ett meddelande att hans avlägsna släktingar från yttre rymden ska komma på besök. Ett hemligt regeringskontor kidnappar Gonzo, det är bara Mupparna, med Miss Piggy och Kermit i spetsen som kan rädda Gonzo och jorden...


Originaltitel Muppets from Space
Regissör Tim Hill
Manus Joey Mazzarino, Ken Kaufman, Jerry Juhl
Genre Komedi, Familjefilm, 90-tal
Skådespelare Frank Oz (röst), Dave Goelz (röst), Steve Whitmire (röst), Kevin Clash (röst), Brian Henson (röst), Bill Barretta (röst), Jerry Nelson (röst), David Arquette, Jeffrey Tambor
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 404
Filmnummer 5888

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


wasteoftime
2018-02-13
Jag har ju sett den förut, även om det var längesedan och när den var ny, så det var mycket som var bekant, men jag kunde liksom inte säga vad som skulle hända (för det mesta). Och det är roligt, speciellt första halvan, sedan tappar den lite farten. Tvåan känns lite godtycklig nästan, men eftersom att jag snart är uppe i 500 betyg och ska omvärdera så känner jag att jag hellre friar än fäller just nu. En ganska svag tvåa, men ja, första halvan är betydligt bättre än så.
Stygga-Vargen
2016-10-16
Som tonåring såg jag denna på TV en eftermiddag och tyckte att den var väldigt bra. Vet inte varför jag inte sett om den sen dess.
AlbinWesley
2014-10-27
Hade ju tänkt att det skulle vara en rymdopera, nästan bokstavligt i och med Mupparnas musikal-tradition. Men tji fick jag för här var det ju bara gammal funk och grejer. Toppen soundtrack dock, kul i sammanhanget. Rolig film verkligen, även om jag hade förväntat mig och kanske hoppats på något lite annat.
Ramza
2012-11-28
Inte alls tillräckligt muppig.
santiago
2010-09-01
Riktigt kul o skön musik.
Rwesterin
2010-02-02
Jora det var väl kul :)
TobiasRydén
2008-08-17
Svag tvåa, tyckte inte ens den här var bra när jag var liten. Mupparna tappade karaktär efter Jim Hensons död, med undantag från den kongeniala "Mupparna julsaga".
ca019
2008-06-23
Denna film blev min första kontakt med mupparna, men garanterat inte den sista. Det enda jag tycker är lite synd med mupparna i allmänhet är att man inte till 100% kan tyda deras ansiktsuttryck. Annars faller komiken i min smak. Favoritkaraktären måste bli Pepe the King Prawn :-)
nilsson57
2008-01-02
Skall ses!!!!
W.Andersson
2007-09-10
Kul att se så många kända ansikten.. Titeln är lite missvisande dock.. Håller tyvärr inte riktigt som film...
Visa äldre kommentarer »