Murder-Set-Pieces

En tysk modefotograf i Las Vegas mördar kvinnor på olika sadistiska sätt.

Originaltitel Murder-Set-Pieces
Alternativ titel Murder Set Pieces
Regissör Nick Palumbo
Manus Nick Palumbo
Genre 2000-tal, Skräck
Skådespelare Sven Garrett, Tony Todd, Cerina Vincent, Gunnar Hansen, Edwin Neal, Jade Risser, Valerie Baber, Tanja Grupp, Crissy Moran, Destiny St Claire

2019-02-28
Med bättre manus och bättre skådisar så hade det här kunnat bli en riktig höjdare. Istället blev det en halvdan rulle som knappt duger som underhållning en regnig eftermiddag. Knappt godkänd.
PapaUbu
2014-12-14
Ingen riktig katastrof. Tror att den blev misslyckad dels av uselt skådespeleri, men framförallt på att ge betraktaren för mycket, ibland vill vi bli dränkta, men ibland är det första droppen som skrämmer mest.
Bomaniac
2013-08-18
Blod, ultravåld, sex och nazism. Det borde vara upplagt för riktig gore men faller platt. Kasst skådespeleri/manus som snarare irriterar än berör. Våldsscenerna är dock tillräckligt berörande, men som helhet ett "jaha".
Barbamuffin
2013-08-12
Tunn handling. Plus för slaskiga scener.
Jonel
2012-03-14
En helt värdelös film med något av det sämsta skådespel som jag någonsin skådat. Handlingen är inte ens värd att tala om då det knappt finns någon, bara en sinnessjuk man som slaktar kvinnor till höger och vänster, knaprar på lemlösa kroppar och utför sexuella akter med avkapade huvuden. Det enda positiva skulle väl vara att det blodiga och brutala kändes väldigt realistiskt.

2012-01-19
Obegripligt dåligt manus, för att inte säga obefintligt. Det känns som filmskaparna börjat filma utan manus och sedan bara improviserat men det ena mordet efter det andra. Gore helt utan handling är skräp. 2 av 10.
Amx
2011-08-30
Fy fan vilket skräp. Varje scen känns som en jävla trailer, kort och innehållslös. Så jävla mycket plot holes att man kan inte ta någonting seriöst i filmen. Dåligt - om inte - horribelt samspel mellan karaktärerna. Värdelös och billig musik. Ingenting är bra med filmen. Hur fan man nu kan få för sig att sätta en fyra på den här filmen, är nog ett lika stort mysterium som snubben som tyckte att det här var ett "bra" projekt att finansiera.
Greigh
2011-08-20
En riktigt kass film med en tunn handling. Känns som en modernare version av 80-talets "Maniac", med en högre budget men desto sämre utförande. Effektmässigt är den hur bra som helst, då det är Fred Vogel (August Underground, Redsin Tower, Maskhead) som står för blodutgjutelsen. Men utöver detta så är filmen ett jävligt dåligt tidsfördriv.
Noseman2005
2011-06-28
Jag har normalt sett inget emot sadistiska, våldsamma och spekulativa filmer, men den här gick från dålig till sämre ganska snabbt, p.g.a. total avsaknad av handling. Spiken i kistan var sekvenserna med barnamord/sadistiskt våld mot barn och den totalt smaklösa och onödiga sekvensen med det stackars skräckslagna spädbarnet. Det finns gränser som inte skall passeras i onödan.
Joyfulsounds
2010-11-23
Från första minut får vi följa en töntig psykopatisk farbror som åker runt i sin tuffa bil och gör vad han vill med alla tjejer han hittar. Filmen har ingen början, mitten eller slut... bara en längd med sadistiska sexmord på rad. Två minuter tjejletande - två minuter gore - repeat. Visst är väl filmhantverket i gore-delarna hyffsat välgjort, men filmen i övrigt är totalt menings- och värdelös. Skådespelet är makalöst dåligt, och musiken likaså. Nej, det här räcker inte längre än en 1a. Förövrigt är det lite lustigt att ingen polis (de ca 100 totalt oplanerade utförda morden till trots) ens verkar märka att någonting händer i staden... Den här pajasen kan väl knappast var så svår att haffa.