Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Music and Lyrics


Alex Fletcher är en f.d. popidol från 80-talet vars karriär degraderats till att bestå av uppträdanden på nöjesparker och lantmarknader som ett nostalgiskt inslag. Den karismatiske och begåvade musikern får chans till en ny karriär när den storsäljande divan Cora Corman kontaktar honom för att skriva och spela in en duett. Problemet är bara att Alex inte har skrivit en låt på flera år, han har aldrig skrivit texter till sina låtar och han har nu bara några dagar på sig att leverera. Sophie Fisher, som sköter Alex plantor, visar sig vara en skänk från ovan när han inser att hon har talang för att formulera textrader. Det slår gnistor om personkemin både vid och under flygeln, men Sophie har precis blivit bränd i sitt senaste förhållande och Alex är notoriskt allergisk mot fasta förhållanden...


Originaltitel Music and Lyrics
Alternativ titel Text och musik
Regissör Marc Lawrence (II)
Manus Marc Lawrence (II)
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Hugh Grant, Drew Barrymore, Brad Garrett, Kristen Johnston, Haley Bennett, Campbell Scott, Scott Porter, Matthew Morrison, Aasif Mandvi, Jason Antoon, Daniel Stewart Sherman, Emma Lesser, Adam Grupper, Toni Trucks, Lanette Ware, Charlotte Maier
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6260
Filmnummer 47168

Recensioner

Skapad 2019-10-26 av sethgecko
Att påstå att det har gått inflation i romantiska komedier med Hugh Grant är knappast en revolutionerande åsikt. Att det dessutom gått inflation i brittiska romcoms finns det väl inget tvivel o...   Läs mer »

Kommentarer


Ful_fisk
2021-03-10
Charmigt och oförargligt. Följer mallen till punkt och pricka och är exakt den filmen jag föreställde mig. Men visst fungerar kemin mellan huvudpersonerna, Hugh Grant är fortfarande kul och musikbitarna riktigt härliga. Duglig romantisk komedi.
Henkepedia
2017-12-31
Romcom precis som de flesta. Stark tvåa
celec
2017-04-10
Bra skådespel som lyfter filmen. Tyvärr är storyn ganska dålig, då den mallen för romantiska komedier helt och hållet utan överraskningar.
Stygga-Vargen
2016-11-21
Hugh Grant och Drew Barrymore gör ju bra ifrån sig men själva filmen är allt annat än bra.
Kirikou
2016-11-20
Drew Barrymore är charmig som alltid och Hugh Grant lyckas vara roligare än vanligtvis men storyn är för tillrättalagd för att få det här att lyfta till något utöver det vanliga.
yrkeschaufföre
2016-10-31
Oj, har jag bara en trea på den här....men den har några tråkiga delar som drar ner betyget, jag får väl fortsätta se om den tills den når fyran.
wasteoftime
2016-10-30
Oväntat charmig romcom utan att bli alldeles för sliskig innan slutakten, vilket ju är i princip oundvikligt i den här typen av film. Det är en rätt väntad film, under förutsättningarna, men det ska sägas, att musiken som fabriceras håller en oväntat hög standard och ger filmen ändå lite trovärdighet. Men det mesta är väldigt standard och ja, att kalla det bra känns överdrivet, det är dock inte långt borta. 0,0 på SH-skalan.
wiberga
2016-09-12
Ingen aning varför jag gav denna en fyra tidigare. Tittade om igen för några dagar sedan och jag klarade mig bara igenom halva filmen innan jag suckade och stängde av skiten. Riktigt, riktigt bedrövlig.
supermancover
2016-05-07
Tycker mycket om åttiotalsdelarna. Musiken är både rolig och bra, haha. I said I wasn't gonna lose my head but POP! goes my heart!
Mysharry
2016-02-21
Jag får bara titta på sånt här när jag är ensam hemma...
Visa äldre kommentarer »