Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

My Boss's Daughter


Den ödmjuke Tom går i förhoppningar om att få bli förflyttad till företagets kreativa avdelning, samtidigt som han suktar efter sin chefs dotter. Genom ett missförstånd till följd av hans ödmjukhet så får han dock passa sin chefs hus över en kväll, vilket ger honom chansen att komma närmare sin stora kärlek. Men det går inte riktigt som han tänkt sig...


Originaltitel My Boss's Daughter
Regissör David Zucker
Manus David Dorfman
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ashton Kutcher, Tara Reid, Terence Stamp, Carmen Electra, Michael Madsen, Mark Aisbett, Molly Shannon, Angela Little, Andy Richter, Patrick Cranshaw, David Koechner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3365
Filmnummer 15500

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-01-13
Sånt här är verkligen inte min grej. Vad fan gjorde Michael Madsen här
chaosphere
2014-12-13
Rejält bottennapp, defintiivt den sämsta filmen Ashton Kutcher har figurerat i. Slapstick a la Scary Movie-filmerna - fast sämre.
Krille80
2014-11-02
Detta är inte precis det bästa man kan titta på utan faktiskt ett riktigt dåligt hantverk. Man har faktiskt lätt att somna till men så kommer scenen där Carmen Electras rollfigur hamnar i vattnet och alla killar och tjejer som uppskattar Wet T-shirts tävlingar kommer verkligen uppskatta den scenen när C. Electra sakta stiger upp ur vattnet. 1+
TheHorrorfan
2014-02-03
En 1a? Otroligt dåligt betyg för en sådan klassiker. Jag älskar den.
Anwest
2013-11-26
Filmen har sina stunder, men oftast kalkon rakt igenom. En mycket svag tvåa!
Silvaa
2013-06-19
Nej, bara nej. Jag tyckte den började helt okej och slutade bra också men sammantaget en riktigt usel film. Tara Reids skönhet och Ashton Kutcher var den enda anledningen till att jag tittade klart på hela filmen, därför ger jag den en tvåa. En svag sådan.
Jensen90
2013-02-05
Sämsta skiten jag sett på väldigt länge.
parklife
2012-01-11
Föranleder en kommentar, vilket för min del verkligen inte är speciellt vanligt: Skit. Skräp. Dynga. Till och med för att vara en usel film, står den ut i all sin uselhet.
ami86
2009-12-29
Otroligt mycket klichéer och inte ett dugg bättre blev det av att Tara Reids karaktär är en bortskämd subba som skamlöst utnyttjar folk. Gillade henne inte alls.
StureStenhög
2009-12-22
Det här var det värsta jag har sett i hela mitt liv. Vad är det som är så roligt med att allt som kan gå åt helvete går åt helvete hela jävla tiden? Det blir bara fruktansvärt jobbigt att titta på och när den där tjejen börjar bloda ner hela huset så är verkligen botten nådd. Att Michael Madsen gör en massa halvtaskiga b-rullar har jag inget emot, men sådana här bedrövelser borde han väl kunna ha vett att hålla sig borta ifrån. Och Patrick Cranshaw, har inte Robert Vince lärt dig nånting om kvalitetsfilm? Nej jävlar, det här är helt klart en kandidat till tidernas sämsta film. Det enda roliga i hela filmen står översättaren för när han översätter "fucktown" till "Knullhult"
Visa äldre kommentarer »