Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks


En ny ond kraft hotar Canterlot High. Tre skönsjungande sirener dyker upp på skolan och skapar osämja bland eleverna. Rainbow Dash och de andra flickorna i det nystartade bandet Rainbooms inser att de allena besitter den magiska kraft som krävs för att besegra sirenerna. Enda sättet att släppa loss den verkar dock vara att rocka loss rejält i den stundande musikturneringen.


Originaltitel My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks
Regissör Jayson Thiessen, Ishi Rudell
Manus Meghan McCarthy
Genre 2010-tal, Animerad, Komedi, Familjefilm, Musikal
Skådespelare Tara Strong (röst), Ashleigh Ball (röst), Andrea Libman (röst), Tabitha St Germain (röst), Cathy Weseluck (röst), Rebecca Shoichet (röst), Kazumi Evans (röst), Maryke Hendrikse (röst), Diana Kaarina (röst), Vincent Tong (röst), Kathleen Barr (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 113769

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


darkmist82
2022-05-18
Uppföljaren till Equastria girls fokuserar mera ingående på musik och handlingen är lika intensiv men ändå inte för överdrivet som det ibland kan bli i uppföljare för att de vill mäta sig med första filmen. Jag gillade faktiskt denna lite bättre än första då en av de nya karaktärerna från första filmen får kämpa sig genom för att nå uppskattning från de andra. Jag vill inte avslöja någonting mer än att sångerna är minnesvärda och kanske filmens största drivkraft. Handlingen i sig är ungefär av samma mått som första filmen, mer eller mindre.
TasnuArakun
2014-11-30
En klar förbättring jämfört med den första filmen. Animationen är mjukare, handlingen intressantare och musiken klämmigare. Jag kan mycket väl tänka mig att slå på soundtracket nån gång då och då, något jag verkligen inte kunde med den första filmen. Synd bara att man får höra så pass lite av "Tricks up my sleeve", den är inte fullt så enformig som den ger intryck av. Vidare så märks det att man ansträngt sig för att göra Sunset Shimmer till en nyanserad och trovärdig rollfigur. Jag hoppas att hon kan få en fortsatt mer framträdande roll i framtiden.