1.9

My Soul to Take

En seriemördare återvänder till sin hemstad, för att förfölja sju barn som alla fyller år på den dag som han förmodas ha dött på.

2019-10-19
Hehe, den var ju rätt underhållande..
Tatty
2019-07-15
En aning spännande men ganska lamt ändå tycker jag iaf! Gillade Max Thieriot i filmen och han gör en bra roll iaf.
2017-08-14
Kör den i avfallskvarnen och skicka sen eländet till Mumindalen.
Robkiller
2016-03-06
barnvänlig ungdoms-slasherfilm som påminner om en del annat som Wes Craven har gjort... håller intresset uppe, men inte mycket mer...
Lotso
2014-07-12
I sin helhet var detta en ganska så dålig film. Ointressanta karaktärer, dåligt skådespeleri, ganska seg emellanåt, random och en del "roliga scener som inte är meningen att de ska vara roliga och en handling som aldrig riktigt kommer igång tycker jag som har en intressant idé men som aldrig lyfter eller dyker upp. Blodet är datagjort och är ett av de fulaste datagjorda blodeffekterna jag har sett i en skräckfilm. Som ett pytte litet fan av Wes Craven var detta en besvikelse och ärligt talat är detta den sämsta filmen jag har sett honom göra. Inget jag rekommenderar!

2012-12-09
Har hämtat mycket från sina tidigare filmer. Ostrukturerad, men inte fullt så dålig egentligen. 4 av 10.
ryderup
2012-12-07
Wes Craven gör en billig kopia av sina tidigare filmer och resultatet är fruktansvärt.
Rymdis
2012-10-25
"IT'S NOT OK FOR EVERYBODY TO BE KILLING EACH OTHER ALL THE TIME!" Lider svårt av löjliga och klyschiga repliker. Dock lite småkul med vissa vändningar i historien.
Djason
2012-07-27
Besvikelse till film. Man får inget riktigt grepp om den. Wes Craven kan ju bättre även om denna film ändå är bättre än mycket annat liknande i genren.
2012-05-15
Craven flirtar friskt med sina tidigare mycket bättre verk, och hantverket känns väl igen. Men detta var ingen bra skräckis. Trött intrig, ointressanta karaktärer och ett rejält antiklimax. Då lyckades gubben Carpenter bättre med sin nya "the Ward"