Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

My Summer of Love


I en liten by i Yorkshire bor pojktjejen Mona tillsammans med sin nyfrälsta bror som just övergett bartenderjobbet för att tjäna Jesus istället. Under sommarlovet träffar Mona den bortskämda Tamsin. De två tjejerna upptäcker att de har mycket att lära varandra och mycket att upptäcka ihop.


Originaltitel My Summer of Love
Regissör Pawel Pawlikowski
Manus Pawel Pawlikowski, Michael Wynne
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Natalie Press, Emily Blunt, Paddy Considine, Dean Andrews, Michelle Byrne, Paul Antony-Barber, Lynette Edwards, Kathryn Sumner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 631
Filmnummer 29328

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Paramis
2018-05-17
Snyggt filmad. Intressant historia. Emily Blunt är strålande bra!
Krille80
2014-12-19
Känns som ett filmtema som speglats många gånger tidigare: sökande och hormonstinna tonårsflickor på marginalen. Dock sevärd, med trovärdiga skådespelarinsatser och med en märkbar (men bra) obehagskänsla filmen igenom.
Borche
2014-09-24
Långdragen och sjukt tråkig. Fattade inte vad den handlade om.
AlbinWesley
2012-10-11
Bra och välspelad, snygg också. Vissa intressanta aspekter men som berättelse betraktad fångade den mig inte riktigt ändå. Men ja, bra.

2012-01-20
My Summer of Love är kanske inte den mest stabila queerfilmen, men den glänser till mer än en gång! Den lite ruffiga brittiska countryside-känslan är schyst och tjusigt foto har man också kostat på sig. För övrigt: Vad är grejen med att supa järnet men bara strunta i att skildra fyllan..? Som att låta en person kliva ner i en isvak utan att grimasera över temperaturen. Fattar inte.
Östpackarn
2011-08-14
fulländad! fotot är det vackraste jag upplevt nånsin, glöm taiwanesisk skit.. det här är poesi. okej, men nästan. otroligt bra film helt enkelt
larox
2010-12-05
lågmäld, vacker, välspelad och suverän bild. Helt klart sevärd!
KyLLo
2010-12-03
Jag älskar berättarstilen och att den är lågmäld. Det inger en särskild trovärdighet och mysfaktor. Skådespelarna passar också väldigt bra in i filmen. Det som började lovande rann dock ut i sanden. Förväntningar byggdes upp, men infriades aldrig. Saker och ting bara flöt på utan att något särskilt intressant inträffade, för att slutligen utmynna i ett misslyckat slut. Hade ett tag förhoppningar på att ge den en fyra, men den flög sakta men säkert långt bort.
Rune2000
2010-10-16
Jag hade egentligen inte planerat att se denna film men det slutade med att jag satt som klistrat till min TV under hela dess speltid. Min efterreflektion säger att det inte fanns någonting särskilt imponerande med filmen och istället var det bara en av dessa märkliga tillställningar som liksom bara... hände.
HerrFågelsaft
2010-10-03
Begåvad regissör, men lite slätstruken historia. Jag gillade att fokus var på tjejerna och den fina naturen och att stadens invånare mest upplevdes genom tungotalande och svamphallucinationer. Blev sugen på att åka till Yorkshire.
Visa äldre kommentarer »