Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

En bohem i Paris


Isabelle Huppert spelar den kyliga Agathe som handlar om ett småborgerligt pars inrutade liv. Plötsligt kommer hantverkaren Patrick och vänder upp och ner på parets städade tillvaro med sin skäggstubbigt plumpa charm.


Originaltitel Mon pire cauchemar
Alternativ titel My Worst Nightmare
Regissör Anne Fontaine
Manus Anne Fontaine, Nicolas Mercier
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Isabelle Huppert, Benoît Poelvoorde, André Dussollier, Virginie Efira, Corentin Devroey, Aurélien Recoing, Eric Berger
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 136
Filmnummer 93212

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


labi
2023-06-29
Fläckfria skådespelarinsatser. Bortsett från det undrar jag hur filmen blev en sådan framgång i Frankrike? Riktigt slappt och fånigt manus.
jlam
2019-02-18
Rolig eller fyndig är den inte, så det man gör är att sitta och leta efter avvikelser i den utnötta genreformulan och då har den väl en och annan poäng.
idaho1981
2015-02-11
Stark tvåa. Gillar karaktärerna och skådespeleriet. Historien är lite underhållande men blir lite väl förutsebar och lätt ibland. Det som skiljer den från andra liknande vissa små egenheter och scener som inte följer de vanliga mönstren.
kennert
2013-03-31
För vulgär.
bettykristina
2012-11-25
Satt mest och var fascinerad över att Huppert var så otroligt lik en kvinna jag känner. Alltid trevligt med franska språket och Paris-miljö. Första halvan var bäst sedan spårade filmen ur.
MinotaurKing
2012-10-27
bra film.
Tonti
2011-11-18
Ibland vill Huppert tydligen vara med i dåliga filmer. Detta är en komedi med ett fåtal skratt där hon får spela samma karaktär som i syster-filmen fast mindre nyanserad och tråkigare. Det mesta är platt, karikatyrartad och ganska tråkigt.