Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

När Harry träffade Sally...


Kan en man och en kvinna vara bara vänner? Det är vad Harry och Sally diskuterar på sin resa från Chicago till New York. Elva år senare vet de fortfarande inte svaret.


Originaltitel When Harry Met Sally...
Alternativ titel När Harry mötte Sally
Regissör Rob Reiner
Manus Nora Ephron
Genre Drama, Komedi, Romantik, 80-tal
Skådespelare Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher, Bruno Kirby, Steven Ford, Lisa Jane Persky, Michelle Nicastro, Harley Jane Kozak
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 36138
Filmnummer 27

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Paramis
2020-04-02
Billy Crystal är fullständigt fenomenal i sin roll ! I övrig otroligt trivsam film där hela storyn flyter på helt perfekt. Detta kan vara den bästa rom-com som har gjorts.
Rai
2018-03-07
Ska väl vara en klassiker, men jag gillar inte den här filmen!!!
Sunken25
2016-12-21
Meg Ryan och Billy Crystal funkar verkligen hur bra som helst i When Harry Met Sally. Flera klassiska scener med bra dialog och jag uppskattade den. Trodde nog den skulle vara bättre då jag gillar sånna här filmer och många sagt att den står ut över andra i genren, det tyckte dock inte jag.
Stygga-Vargen
2016-11-11
När jag såg den här filmen första gången tyckte jag den var väldigt bra. Det har gått många år sen dess och nu har jag precis sett den för andra gången. Idag kan jag inte begripa hur jag kunde tycka att den här smörjan var bra och jag lär knappast se den en tredje gång. Det är knappt någon handling över huvud taget - de sitter ju bara och pratar hela tiden! Musiken är väldigt bra och skådespelarna gör väl bra ifrån sig men själva filmen är plågsamt tråkig. Att se färg torka är mer intressant än det här eländet.
Misslovemovie
2016-11-02
Underbar film om vänskap och kärlek.
Jompalompier
2016-03-28
Förvånansvärt bra. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig men jag trodde väl att den skulle vara mer klyschig och smörig. Faktiskt ganska genomtänkt på sina ställen. Jävligt rolig dialog på sina ställen.
brtkrbzhnv
2016-02-15
Osmaklig och tråkig film.
TimBuckley
2016-01-05
(rek 4a) Jag klickar inte riktigt med vare sig Ryan eller Crystal, och det beror inte på deras roll-prestationer, utan är mer en personkemi-fråga. Vad jag försöker säga är att jag i annat fall skulle kunna ha satt en fyra på denna film. För den kryssar alla genre-rutor på ett bra vis, och känns inte förlegad, trots att den numera har 27 år i backspegeln. Tycks genren om bör filmen ses. 3a.
Darn
2015-07-13
Enkel och rak, men utan någon större känsla av något extra. Och det kanske är meningen? Många har alltjämt tagit den till sig, vad det verkar. Vill inte egentligen göra jämförelsen, men tycker att filmskapare såsom t ex Linklater lyckas mycket bättre med hur mänskliga relationer kan te sig på naturalistiska och "över tid". Till en början och en bra bit in fick jag dessutom en känsla av unkna könsroller som liknar en lite Harlequin-aktig berättarstil. Är det för att den trots allt är lite välgjord som jag senare glömmer bort detta?
Krille80
2014-11-21
Originell, intelligent och verklighetstrogen romantisk komedi som behandlar dilemmat vänskap-kontra-sex med mycket värme och igenkänning. Nora Ephrons mångbottnade manus, berikade med inlevelsefulla och välavvägda prestationer av både Crystal och Ryan gör den här filmen till en upplevelse man inte glömmer i första taget. Komiken är också på topp.
Visa äldre kommentarer »