Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Nasses stora film


Just när Nasse nästan är klar med sin alldeles speciella klippbok så kommer alla hans vänner förbi hans hus på väg för att samla honung. Nasse vill gärna hjälpa till men de säger att han är alldeles för liten. Han känner sig otillräcklig och ger sig iväg hemifrån. När insamlandet av honung går galet söker Puh och de andra skydd i Nasses hus. De hittar klippboken och är rörda över hur mycket Nasse tycker om dem allesammans. Men var är Nasse? Vännerna ger sig ut för att leta rätt på honom. Nasse är i fara och Puh försöker rädda honom men det hela slutar med att Nasse måste rädda Puh. Nasse bevisar att man aldrig kan vara för liten för att göra stordåd.


Originaltitel Piglet's Big Movie
Regissör Francis Glebas
Manus Brian Hohlfeld
Genre Animerad, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare John Fiedler (röst), Jim Cummings (röst), Andre Stojka (röst), Kath Soucie (röst), Nikita Hopkins (röst), Peter Cullen (röst), Ken Sansom (röst), Tom Wheatley (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1373
Filmnummer 14146

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Juu_W
2012-05-05
Jag hatar Puh och hans vänner, de är onda!
Jämte
2012-03-03
Kom på att jag hade sett den men mindes inte så mkt av den. Har väl aldrig gillat Nasse, men likt alla andra Puh-filmer så har den ett fint budskap. SPOILER! Hade dock en väldigt gullig scen/sång där mamma kängurur badar Nasse, var väl det roligaste i filmen.
Vinicity
2011-10-29
Å ena sidan är det en habil film med hjärtat på det rätta stället, men å andra sidan så kan man störa sig på friheterna som den tar med böckerna. Det största problemet tycker jag är att de retconnat in den jobbigaste karaktären, nämligen Tiger, i historier som i böckerna bevisligen fungerade utmärkt utan...
Nathalena
2011-09-15
men nej, suck, nåt var ju fel
faith86
2008-09-26
Söt film! I heart Nasse. Trevlig musik. AA Milne är underbart!
TobiasRydén
2008-09-21
Rösterna är bekymmersamma, att det inte är Jörgen Lantz som är Nasse är ju fruktansvärt. Sen är det en tråkig film, men barn gillar den säkert.

2008-02-20
va hemska alla är...stackars lilla nasse..gillar filmen!
paradoxx82
2008-01-05
det är kul med de här filmerna...
Ogräset
2007-11-02
Det börjar bli störande att de skall låta olika i varje film
Lollol
2007-04-19
Underbart söt ju! Jättekul med mina småkusiner och alla andra söta ungar som förtjust ropade "titta! nalle puh!!" när det började...